... μόλις 5 λεπτά κύριε Σκουρλέτη

Το καλύτερο που έχω ακούσει τελευταία το είπε ο Βορίδης: "Η διαπραγμάτευση θα διαρκέσει μόλις 5 λεπτά κύριε Σκουρλέτη". Τόσο θα χρειαστούν οι εταίροι μας για να απαντήσουν στο ΣΥΡΙΖΑ και στο φιλόδοξο ηγέτη του Αλέξη Τσίπρα, απλά και κατανοητά ότι κανένας λόγος για διαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου μπορεί να γίνει και ακολούθως να τον στείλουν πακέτο πίσω στην Ελλάδα.


Όχι, γιατί ο Αλέξης διαλαλεί τοις πάσι, ότι θα σκίσει τα μνημόνια, θα σκίσει τη γάτα, θα χορέψει πεντοζάλη τις αγορές κι άλλα παρόμοια εκπληκτικής φαντασίας, που μόνο ο Γιωργάκης θα μπορούσε να φαντασιωθεί, που διαθέτει και την ανάλογη φαντασία (βλέπε το περιβόητο "Λεφτά υπάρχουν") κλπ.

Στο ίδιο σύννεφο με τον Αλέξη, βρίσκεται βέβαια κι ο Καμμένος και μάλιστα σε θέση προεδρική, αφού ετοιμάζεται να σκίσει κι αυτός τα Μνημόνια, αλλά βέβαια δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν θα τα σκίσει εντός Βουλής ή εκτός Βουλής παρέα με τον Κουβέλη της Δημάρ που μάλλον έχει πιάσει στασίδι στον πάγκο.

Όσο για τους Χρυσαυγίτες έγκλειστους, ετοιμάζονται κι αυτοί να σκίσουν τα Μνημόνια, αφού πρώτα φυσικά τα φτύσουν, τα τσαλαπατήσουν, τα χ......, κι αφού κάνουν τέλος πάντων όσα επιβάλλει το αυστηρό πρωτόκολλό τους.

Τόσος λόγος και φασαρία τελικά, για μόνο... 5 λεπτά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline