Σάββατο 27 Απριλίου 2024  10:54:29

Κέιτ Μίντλετον: Συναντήθηκε με το βασιλιά Κάρολο – Η πορεία της υγείας της

Η Κέιτ Μίντλετον βρέθηκε με το βασιλιά Κάρολο, μετά την επέμβαση της και την διάγνωση του βασιλιά με καρκίνο.

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκονται τον τελευταίο καιρό τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ειδικότερα, ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον έχουν αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα σχετικά με την υγεία τους.
Ο βασιλιάς Κάρολος έχει ξεκινήσει θεραπείες για την αντιμετώπιση του καρκίνου, και έχει μεταβεί στο Σάντριγχαμ, για να ξεκουραστεί. Η Κέιτ Μίντλετον με τη σειρά της, αναρρώνει από σοβαρό χειρουργείο, που υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Μάλιστα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ουίλιαμ αναχώρησαν και εκείνοι για την εξοχική κατοικία της βασιλικής οικογένειας. Το ζευγάρι επέλεξε το Σάντριγχαμ για τις διακοπές που γίνονται στα μέσα της σχολικής χρονιάς, μαζί με τα παιδιά του. Μάλιστα, ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να συναντήθηκαν.
Η ανάρρωση της Κέιτ Μίντλτον είναι σε πολύ καλό δρόμο, όπως καταδεικνύει η επίσκεψή της στο βασιλιά Κάρολο, σύμφωνα με τη Daily Mail. Οι ανακοινώσεις του Παλατιού, βέβαια, για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον είναι αρκετά φειδωλές και ακόμα δεν είναι γνωστό από τι πάσχει. Όμως, είναι βέβαιο, ότι η ίδια δεν θα επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντά της.

Η επιθυμία της Κέιτ να επιστρέψει

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η πριγκίπισσα της Ουαλίας θέλει να επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντά της.

Αν και οι συμβουλές των γιατρών είναι σαφείς, και της διαμηνύουν να παραμείνει στο σπίτι και να ξεκουραστεί μέχρι το Πάσχα, εκείνη δε φαίνεται να το επικροτεί. Ήδη από το νοσοκομείο δεν παρέλειπε να ενημερώνεται και να κάνει ό,τι μπορεί. Μάλιστα, πρόσφατα έγινε γνωστό, ότι έστελνε και γράμματα μέσα από το νοσοκομείο.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της έφυγε από τη ζωή ένας στενός οικογενειακός της φίλος. Ο λόγος για τον Ντέρεκ Ντράπερ. Με την είδηση του θλιβερού νέου, η Κέιτ Μίντλετον απέστειλε ένα συλλυπητήριο γράμμα στη σύζυγό του, Κέιτ Γκάρραγουεϊ.

«Σχεδιάζει την επιστροφή της», εξηγούν οι συνεργάτες της. «Ετοιμάζει το πρόγραμμά της με την ομάδα της», συμπληρώνουν. Ωστόσο, μέχρι η ίδια να αναρρώσει πλήρως δεν πρόκειται να εμφανιστεί δημοσίως.
Οι συνθήκες νοσηλείας της
Λεπτομέρειες σχετικά με την νοσηλεία της Κέιτ Μίντλετον έδωσε ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ κατά την διάρκεια της τελετής απονομής τίτλων στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, η Πατρίσια Σπρους, η οποία εργάζεται στο εθνικό σύστημα υγείας της Αγγλίας και βραβεύτηκε χθες από τον πρίγκιπα, μίλησε με τον Ουίλιαμ σχετικά με την υγειονομική περίθαλψη της Κέιτ.
Η ίδια έγραψε στον λογαριασμό της στο LinkedIn: «Τι καταπληκτική εμπειρία, το κάστρο ήταν απλά εκπληκτικό, όλοι ήταν τόσο υπέροχοι όσο και εμείς, όπως απλά νιώθαμε δέος για τα πάντα. Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ είπε ότι η Κάθριν είχε δύο Φιλιππινέζες νοσοκόμες στο νοσοκομείο και ήταν καταπληκτικές και ευγενικές».
Αυτή μάλιστα είναι και η πρώτη αναφορά σχετικά με τη νοσηλεία της για το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Κέιτ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline