Πέμπτη 2 Μαϊου 2024  04:41:08

Η υπεράσπιση Καρανίκα στο θεοσεβή Τσίπρα

Επίθεση στα μέλη του κόμματος και της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που αντέδρασαν στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου κάνει με ανάρτησή του ο Νίκος Καρανίκας. Μόνο αυτός ... - Κάνει λόγο για «αμόρφωτους, ανιστόρητους, μηδενιστές, σεχταριστές και αριστεριστές».

«Εμφύλιος πόλεμος» φαίνεται να ξέσπασε στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τον Δεκαπενταύγουστο, η οποία προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Αρκετοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν και βρήκαν την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα αρκετά πιο... φιλική προς την εκκλησία από ό,τι θα «άρμοζε» σε ένα αριστερό, ριζοσπαστικό κόμμα, του οποίου ο αρχηγός είναι άθεος.

Αρκετοί, όμως ήταν κι αυτοί που υποστήριζαν πως έπραξε το πρέπον ως πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο πρώτος που τον υπερασπίστηκε, δεν ήταν άλλος από τον Νίκο Καρανίκα, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook -και πολλά, πάρα πολλά λογικά άλματα- κάνει λόγο για «αστείες υπάρξεις εντός ΣΥΡΙΖΑ», γράφοντας σε τόνο ειρωνικό και εχθρικό προς τον οποιονδήποτε που... τόλμησε να πάει κόντρα στον πρόεδρο.

«Αντικοινωνικός αθεΐσμός», «αμόρφωτος και κομπλεξικός μηδενισμός», «θα τις/τους έλεγα ότι είναι καλύτερα να φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ» είναι μερικές μόνο από τις... κόσμιες εκφράσεις που επιλέγει ο Νίκος Καρανίκας για να απευθυνθεί στους συντρόφους (;) του, μπλέκοντας φυσικά και λίγο Άρη Βελουχιώτη στα λεγόμενά του.

Η ανάρτηση έλαβε πλήθος σχολίων και ο Νίκος Καρανίκας δεν σταμάτησε εκεί, αφού ακόμα και από τα σχόλια συνεχίζει ανένδοτος την επίθεση στους «αμόρφωτους, ανιστόρητους, μηδενιστές, σεχταριστές, αριστεριστές του ΣΥΡΙΖΑ».

karanik

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline