Σάββατο 18 Μαϊου 2024  13:18:37

Νέα Δημοκρατία για εμβολιασμό Πολάκη: Τα κάνει όλα για να μπορεί να χειρουργεί

Στο μέτρο της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού των υγειονομικών αποδίδει το κυβερνών κόμμα τον εμβολιασμό του πρώην υπουργού. 

Με σχόλιό του επανέρχεται το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με τον εμβολιασμό του Παύλου Πολάκη κατά του κορονοϊού, που αποκάλυψε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Η ΝΔ κάνει λόγο για «ζωντανή απόδειξη της αποτελεσματικότητας του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών», κατηγορεί τον πρώην υπουργό υγείας ότι έγινε «αρχιερέας του αντιεμβολιασμού» και υπονοεί ότι «τα κάνει όλα μόνο για να συνεχίσει να ασκεί επάγγελμα και να μπορεί να χειρουργεί».

Αναλυτικά το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο εμβολιασμένος "αντιεμβολιαστής" Πολάκης αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη της αποτελεσματικότητας του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών, απέναντι στο οποίο διαδήλωνε προ μερικών ημερών. Ελπίζουμε να υποστηρίξει τον εμβολιασμό του δημόσια, με την ίδια θέρμη που έγινε ο αρχιερέας του αντιεμβολιασμού το προηγούμενο διάστημα, ώστε να επηρεάσει τους αντιεμβολιαστές followers του και να μην αφήσει σε κανέναν κακοπροαίρετο το περιθώριο να υποθέσει ότι τα κάνει όλα μόνο για να συνεχίσει να ασκεί επάγγελμα και να μπορεί να χειρουργεί».

Πολάκης: «Προσωπική μου επιλογή ο εμβολιασμός»

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Open, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στον Παύλο Πολάκη και στον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού. «Τις προηγούμενες ημέρες εμβολιάστηκε ο κύριος Πολάκης. Όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι εμβολιασμένοι», είπε ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε, «όταν είχε ανακοινώσει δημοσίως ότι θα εμβολιαστεί τον Σεπτέμβριο, τού το υπενθύμισα εγώ, ότι έχεις κάνει μία δημόσια δήλωση και μου είπε θα μείνει σε αυτή. Χθες το απόγευμα μού έστειλε sms με την εικόνα του εμβολιασμού. Και ανέφερε ότι "έκανα την υπόσχεσή μου πράξη. Δεν είμαι αντιεμβολιαστής, εγώ ασκώ κριτική στο πλαίσιο της επιστημονικής μου προσέγγισης"».

Λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη Τσίπρα, ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης μοιράστηκε μέσω Facebook την εν λόγω φωτογραφία, καθώς και ένα screenshot από παλαιότερο διάλογό του στα social media, όπου ανέφερε ότι σκόπευε να εμβολιαστεί τον Σεπτέμβριο. Ο πρώην υπουργός υγείας επισήμανε ότι ο εμβολιασμός του δεν είναι «αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών αλλά για προσωπική μου επιλογή την οποία έχω ανακοινώσει εδώ και καιρό».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline