Πέμπτη 23 Μαϊου 2024  15:34:01

«Πυρά» από Ηλιόπουλο, Βούτση, Μπίστη και Ραγκούση

Όπως ήταν αναμενόμενο στο κλίμα πόλωσης και αλληλοεξόντωσης στον ΣΥΡΙΖΑ για τη φράση «κρατίδιο» στην Βόρεια Κύπρο ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συνεργάτη της Εφης Αχτσιόγλου, Νάσο Ηλιόπουλο να εκτιμά ότι «δεν ήταν λεκτικό λάθος», αλλά κάτι που εμπίπτει «περισσότερο αυτού που θα λέγαμε άγνοια».

Σε ακόμα πιο δηκτικούς τόνους, «αποδόμησε» το επιχείρημα Κασσελάκη περί κούρασης σημειώνοντας ότι «υπάρχουν κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τρέχουν σε προεκλογικούς ρυθμούς τον τελευταίο 1,5 χρόνο».

Σχολιάζοντας από την πλευρά του τις δηλώσεις του υποψήφιου προέδρου του κόμματος, το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης ανέφερε ότι «γνωρίζει πολύ λίγο τις πολιτικές θέσεις του κόμματός μας». «Καρφιά» έριξε και το στέλεχος του κόμματος, Νίκος Μπίστης, χρησιμοποιώντας την εξής ατάκα: «Την Κυριακή πρέπει όλοι μαζί να προστατεύσουμε την σοβαρότητα του κόμματος. Την πολιτική του υπόσταση που δεν διδάσκεται ταχύρρυθμα εντός διμήνου».

Ιδιαίτερα αιχμηρός, αλλά και ανήσυχος για την ενότητα του κόμματος εμφανίστηκε ο Γιάννης Ραγκούσης. Μιλώντας στην ΕΡΤ για τα σενάρια περί διάσπασης, είπε πως ο άγνωστος Χ στην εξίσωση είναι ο Στέφανος Κασσελάκης. «Κι αυτό γιατί τον κ. Κασσελάκη δεν τον ξέρουμε ή μετά τα χθεσινά αρχίζουμε σιγά σιγά να τον μαθαίνουμε, με τη δήλωση για το "κρατίδιο"».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline