Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024  11:54:52

«Γιατί πηγαίνω στα περίπτερα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ»

Ο κ. Κασσελάκης ρωτήθηκε με αφορμή τις «επισκέψεις» του στα εκλογικά περίπτερα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και το νόημα τους.

Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θέλει να είναι χρήσιμος στην κοινωνία και ότι «ειδικά στο κομμάτι της οικονομίας, του επιχειρείν και της ανάπτυξης, μπορώ πραγματικά να προσφέρω πάρα πολλά, διότι έχω πετύχει σε πολύ ανταγωνιστικά πεδία στο εξωτερικό, καταλαβαίνω τα ζητήματα βαθιά και πιστεύω ότι χρειάζεται κάποιος με εμπειρία στην επιχειρηματικότητα να είναι στο τιμόνι της χώρας». Υποστήριξε ότι «θα ήταν πολύ σημαντικό η χώρα μας να μπορούσε να έχει κάποιον στην πρώτη γραμμή της πολιτικής που να έχει περάσει από την πρώτη γραμμή της οικονομίας και να καταλαβαίνει πως μπορεί να συνδεθεί η υγιής επιχειρηματικότητα με κοινωνική ευαισθησία και κοινωνικό κράτος».

Σε αυτό το πλαίσιο ανέφερε ότι η επαφή του «με τον κόσμο από άλλες παρατάξεις, όπως της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, είναι ένα μέρος αυτού που είμαι. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να μονιάσει τη χώρα, δεν είμαι εδώ για να διχάσω τη χώρα, θέλω να την μονιάσουμε, με την ελπίδα να πορευτούμε όλοι μαζί, να γίνουμε η καλύτερη χώρα που μπορούμε να γίνουμε».

Είπε ότι η Ελλάδα είναι δεύτερη από το τέλος σε αγοραστική δύναμη και πως στον σχετικό δείκτη η χώρα μας δεν έχει περάσει ποτέ τον μέσο όρο από όταν μπήκαμε στην ΕΟΚ και στην ΕΕ. «Είναι καιρός η Ελλάδα να έχει, όχι μόνο σύγκλιση, αλλά να μπορεί να είναι στο πάνω μισό της Ευρώπης σε μερικούς δείκτες. Μπορούμε να το κάνουμε, δεν πρέπει να δανειστούμε απίστευτα ποσά, όπως έγινε σε προηγούμενες δεκαετίες, για να πετύχουμε κάποια σύγκλιση. Μπορούμε να το κάνουμε και μόνοι μας, αλλά θέλει ολιστική αλλαγή πολιτικής κουλτούρας», τόνισε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline