Τετάρτη 1 Μαϊου 2024  14:43:27

NonPaperNews

NonPaperNews

Στη σχολική ύλη περνάει η θεωρία της «Γαλάζιας Πατρίδας» για τις τουρκικές διεκδικήσεις κατόπιν απόφασης του υπουργείου Παιδείας της γείτονος, που αποκάλυψαν μέσα ενημέρωσης.

Μια ανεπανάληπτη βραδιά προς τιμήν του Λευτέρη Παπαδόπουλου έζησε το κατάμεστο θέατρο "Ολύμπια" με την Μπέττυ Χαρλαύτη να ερμηνεύει μοναδικά τα τραγούδια του κορυφαίου μας στιχουργού, παρουσία του ίδιου, αλλά και του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, ο οποίος του απένειμε τιμητική πλακέτα.

«Ανοιχτά» στους ιδιώτες ιατρούς για την πραγματοποίηση ιατρικών πράξεων θα είναι τα δημόσια νοσοκομεία με τροπολογία του υπουργείου Υγείας. Αντιδράσεις από κόμματα της αντιπολίτευσης και εργαζομένους στο ΕΣΥ.

Παρά την ξεκάθαρη απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, την προκλητική παρανομία και την σθεναρή απόφαση νομιμότητας της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη. Οι επινοήσεις για την «χειρουργική κατεδάφιση».

Επιμένει, ολίγον προκλητικά και εγωιστικά, η άλλοτε παντοδύναμη περιφερειάρχης ότι «Ο εσωτερικός πυρήνας αξιών μου δεν επιτρέπει να χαρώ για την τελική μου δικαίωση».

Εκτιμάται υπεύθυνα ότι ο αριθμός των Τούρκων επισκεπτών που πήγαν στα νησιά κατά τη διάρκεια των διακοπών ξεπέρασε τους 20.000, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 6.000 στη Ρόδο, 4.000 προς Κω, 3.000 προς Σάμο, 3.000 προς Χίο, 5.000 προς Λέσβο και 1.000 προς Καστελόριζο από Φετιγιέ και Μαρμαρίς.

Σελίδα 1 από 2782
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline