Δευτέρα 29 Απριλίου 2024  10:42:42

Γεωργιάδης: 534 ευρώ επί τρεις μήνες στους εργαζόμενους σε πυρόπληκτες επιχειρήσεις

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το κράτος να αφήσει κανέναν αβοήθητο», τόνισε ο υπουργός Εργασίας σχετικά με το επίδομα.

Οσοι εργάζονται σε επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές πρόκειται να λάβουν έκτακτο επίδομα από την κυβέρνηση, ύψους 354 ευρώ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό το πρωί της Δευτέρας. «Οι επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από πυρκαγιές και δεν είναι δυνάμενες να λειτουργήσουν όπως πριν, μπορούν να βάζουν σε αναστολή τους εργαζομένους τους έως τρεις μήνες οι εργαζόμενοι 534 ευρώ το μήνα έκτακτο επίδομα από το κράτος», είπε συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης στο Action24. «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το κράτος να αφήσει κανέναν αβοήθητο» τόνισε ο υπουργός.

«Ολα όσα καταστράφηκαν, όλα θα φτιαχτούν. Εγώ, για τον εαυτό μου και την οικογένεια μου έκλεισα ήδη διακοπές στη Ρόδο και τη Ρόδο θα τη στηρίξουμε, δε θα αφήσουμε τη ρόδο να πάθει ζημιά πραγματική από αυτή την πυρκαγιά. Θα πάμε φέτος όλοι στη Ρόδο για να δείξουμε ότι το νησί μας παραμένει πάρα πολύ όμορφο και το τουριστικό του προϊόν παραμένει πάρα πολύ ισχυρό». Σημειώνεται ότι ανάλογο επίδομα προβλεπόταν και κατά την περίοδο της πανδημίας, πάλι για τους εργαζόμενους των πληγεισών επιχειρήσεων.

Πηγή: Protagon.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline