Σάββατο 27 Απριλίου 2024  23:18:01

Βαριά εγγύηση και δεν είχαν πρόβλημα

Σχόλια και απορίες για τις αυστηρές χρηματικές εγγυήσεις και κυρίως για την ευκολία με την οποία καταβλήθηκαν από μεσαίας τάξεως στελέχη του ΟΣΕ.

Καταβάλλοντας τη βαριά εγγύηση των 700.000 ευρώ αφέθηκε ελεύθερος χθες ένας ακόμη από τους κατηγορουμένους για την υπόθεση της σύμβασης 717, μετά την απολογία του ενώπιον της ελληνίδας ευρωπαίας ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάππα και με τη σύμφωνη γνώμη της ευρωπαίας εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου.

Πρόκειται για ένα ακόμη στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ, τον τρίτο κατά σειρά που καταβάλλει υψηλότατη εγγύηση, αφού και οι δύο πρώτοι είχαν καταβάλει 600.000 και 500.000 ευρώ για να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Όπως είδαμε και στο πόρισμα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, η μη ολοκλήρωση της σύμβασης συνδέεται με την τραγωδία των Τεμπών, επιχείρημα στο οποίο έχει αντιδράσει η κυβέρνηση (πρόκειται για το πόρισμα όπου αναφέρονταν και κατηγορίες εναντίον του Κώστα Καραμανλή και του Χρήστου Σπίρτζη).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline