Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στις 17 μονάδες έφτασε η διαφορά με τη ΝΔ. Καθηλωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ γύρω στο 20% από το 31,5%. Κύριο

Ποιοί είναι οι δέκα πιο δημοφιλείς Υπουργοί, με πρώτους τους Δένδια, Χρυσοχοΐδη, Θεοδωρικάκο, Σταικούρας. Χατζηδάκης, Γεωργιάδης.

Προβληματισμός από η διαρκή πτώση του ΣΥΡΙΖΑ κατά 30%,ενώ η ΝΔ διατηρεί τα εκλογικά της ποσοστά.

Η νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll επιβεβαίωσε το σημαντικό πλέον προβάδισμα-χάσμα 17 ποσοστιαίων μονάδων που διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο αυξήθηκε μετά τις εκλογές του περασμένου Ιουλίου και τη μεγάλη πτώση την οποία γνωρίζει η πολιτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλ. Τσίπρα προσωπικά..

Στην ίδια δημοσκόπηση οι πολίτες επικροτούν την επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας σε ποσοστό 61,3%, ενώ θεωρούν ως καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με ποσοστό 46,2%. Το 20% των πολιτών που ερωτήθηκαν στο πλαίσιο της ίδιας δημοσκόπησης εκτιμούν ότι καταλληλότερος για τη θέση του πρωθυπουργού είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Μια σημαντική πτυχή της δημοσκόπησης της Opinion Poll εστιάζεται στο έργο που έχουν παρουσιάσει μετά από έξι μήνες διακυβέρνησης, οι υπουργοί της κυβέρνησης.

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Οι δημοφιλέστεροι υπουργοί

Από τις απαντήσεις των πολιτών στην εν λόγω δημοσκόπηση προκύπτει ότι οι τρεις δημοφιλέστεροι υπουργοί -κατά σειρά... βαθμολογίας- είναι ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας (θετική άποψη 56%), ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (θετική άποψη 54%) και ο ΥΠΕΣ Τάκης Θεοδωρικάκος (θετική άποψη 53%).

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Opinion Poll, στη δεκάδα των δημοφιλέστερων ακολουθούν οι εξής υπουργοί: Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας (51%), Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης (49%), Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης (46%), Υγείας, Βασίλης Κικίλιας (45%), Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης (44%), Παιδείας Νίκη Κεραμέως (42%) και Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης (41,5%).

Πολυμέσα