Σάββατο 27 Απριλίου 2024  21:33:47

Στις 17 μονάδες έφτασε η διαφορά με τη ΝΔ. Καθηλωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ γύρω στο 20% από το 31,5%. Κύριο

Ποιοί είναι οι δέκα πιο δημοφιλείς Υπουργοί, με πρώτους τους Δένδια, Χρυσοχοΐδη, Θεοδωρικάκο, Σταικούρας. Χατζηδάκης, Γεωργιάδης.

Προβληματισμός από η διαρκή πτώση του ΣΥΡΙΖΑ κατά 30%,ενώ η ΝΔ διατηρεί τα εκλογικά της ποσοστά.

Η νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll επιβεβαίωσε το σημαντικό πλέον προβάδισμα-χάσμα 17 ποσοστιαίων μονάδων που διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο αυξήθηκε μετά τις εκλογές του περασμένου Ιουλίου και τη μεγάλη πτώση την οποία γνωρίζει η πολιτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλ. Τσίπρα προσωπικά..

Στην ίδια δημοσκόπηση οι πολίτες επικροτούν την επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας σε ποσοστό 61,3%, ενώ θεωρούν ως καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με ποσοστό 46,2%. Το 20% των πολιτών που ερωτήθηκαν στο πλαίσιο της ίδιας δημοσκόπησης εκτιμούν ότι καταλληλότερος για τη θέση του πρωθυπουργού είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Μια σημαντική πτυχή της δημοσκόπησης της Opinion Poll εστιάζεται στο έργο που έχουν παρουσιάσει μετά από έξι μήνες διακυβέρνησης, οι υπουργοί της κυβέρνησης.

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Οι δημοφιλέστεροι υπουργοί

Από τις απαντήσεις των πολιτών στην εν λόγω δημοσκόπηση προκύπτει ότι οι τρεις δημοφιλέστεροι υπουργοί -κατά σειρά... βαθμολογίας- είναι ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας (θετική άποψη 56%), ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (θετική άποψη 54%) και ο ΥΠΕΣ Τάκης Θεοδωρικάκος (θετική άποψη 53%).

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Opinion Poll, στη δεκάδα των δημοφιλέστερων ακολουθούν οι εξής υπουργοί: Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας (51%), Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης (49%), Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης (46%), Υγείας, Βασίλης Κικίλιας (45%), Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης (44%), Παιδείας Νίκη Κεραμέως (42%) και Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης (41,5%).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline