Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023  15:06:14

NonPaperNews

NonPaperNews

Καταξιωμένος στον ιατρικό τομέα όχι μόνο στην Ελλάδα, όπου διαπρέπει ως μεγάλο επιστημονικό στέλεχος γνωστών νοσοκομείων αλλά και με αναζητήσεις προοπτικής σε διεθνές επίπεδο πάνω στις σύγχρονες τάσεις και αναζητήσεις ο Τομεάρχης Χειρουργικού και διευθυντής της Ζ΄Ορθοπαιδικής Κλινικής του «Ερρίκος Ντυνάν» δρ Γεώργιος Μαχαιράς κάνει ένα ακόμα σπουδαίο απολογισμό της δράσης του αυτής.

Ο γιος ενός από τους πλουσιότερους τραπεζίτες του κόσμου μηνύει τη μητέρα και τους δύο αδερφούς του για να πάρει το μερίδιο που θεωρεί ότι δικαιούται από μία τραπεζική αυτοκρατορία που αποτιμάται στα 25 δισ. δολάρια.

Προστατεύουν την καρδιά, ρυθμίζουν το σάκχαρο, μειώνουν τη φλεγμονή, ενώ έχουν τεθεί στο μικροσκόπιο των ερευνητών για πιθανές αντικαρκινικές ιδιότητες - Γνωρίστε τα πολύτιμα οφέλη του κάστανου.

Επίθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της ΑΕΚ για όσα έγιναν στο Περιστέρι, με τους ερυθρόλευκους να τονίζουν με ανακοίνωση τους πως «είναι ένα χυδαίο σχέδιο για να κερδίσει το ματς στα χαρτιά».

Λάουρα Νάργες, Ιωάννα Τούνη, Μαίρη Συνατσάκη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Τζούλια Αλεξανδράτου και Ελένη Φουρέιρα.

Πολλά κτίρια του Χαλεπίου κατέρρευσαν και η περίφημη αρχαία ακρόπολη υπέστη ζημιές. Ψάχνουν παιδιά κάτω από τα χαλάσματα στη Συρία – Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών.

Σε ακαταπόνητη δράση, σε δύο ομάδες, με ελάχιστη ξεκούραση και ύπνο, προκαλούν τον θαυμασμό των Τούρκων, που δεν έχουν δηλητηριασθεί από την ανθελληνική, βρώμικη προπαγάνδα του Ερντογάν.

Σελίδα 1 από 2770
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline