Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023  04:46:49

NonPaperNews

NonPaperNews

Millennials και Gen Z στρέφονται στη συγκατοίκηση καθώς το κόστος στέγασης χτύπησε κόκκινο και το «μοίρασμα» των εξόδων έγινε ανάγκη.

Την αλλαγή στη στάση των εταιρειών αναφορικά με τη συνεργασία με τους ψηφιακούς νομάδες, επιχειρεί να αποτυπώσει η συντάκτρια των Financial Times, Σάρα Ο΄ Κόνορ.

Η κατά πολύ νεότερη «μυστηριώδης» σύντροφός του φέρεται να ελέγχει τον αστέρα απόλυτα.

Στην 9η θέση παγκοσμίως το ΕΚΠΑ για την πολιτική του σε θέματα «Ισότητας των φύλων» και στην 27η θέση στην «Ποιοτική Εκπαίδευση», σύμφωνα με την Κατάταξη Times Higher Education Impact Ranking.

Χείμαρρος ο πρίγκιπας Χάρι στην κατάθεσή του στη δίκη κατά του μιντιακού ομίλου των Daily Mirror, Sunday Mirror και People στη Βρετανία, μίλησε για τον φόβο που βίωνε ως παιδί εξαιτίας δημοσιευμάτων του Τύπου, που αφορούσαν τον ίδιο ή την οικογένειά του. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι είχε φτάσει στο σημείο να φοβάται ότι θα τον διώξουν από το Παλάτι όταν κάποια στιγμή οργίαζαν οι φήμες ότι ο Ταγματάρχης Τζέιμς Χιούιτ ήταν ο βιολογικός του πατέρας. «Πολλές εφημερίδες έγραφαν ότι ο βιολογικός μου πατέρας ήταν ο Τζέιμς Χιούιτ, ένας άνδρας με τον οποίο είχε σχέση η μητέρα μου, αφότου γεννήθηκα. Όταν όμως γράφτηκε αυτό το άρθρο εγώ δεν ήξερα πότε η μητέρα μου και ο Χιούιτ ήταν μαζί» είπε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Χάρι και εξήγησε ότι κατάλαβε ότι «δεν έβγαιναν τα μαθηματικά» πολύ μεγαλύτερος, όταν ήταν περίπου 30 ετών.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου (1978) προσκεκλημένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε για τη μάχη που έδωσε στο παρελθόν με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Ανεξάντλητος ο αριθμός όσων θέλησαν να κάνουν σεξ με μια ανήλικη κοπέλα. Δωδεκάχρονη, σχεδόν παιδί. Κατά δεκάδες.

Οι συνήγοροι της Ελληνίδας Ευρωβουλευτή απάντησαν ότι ουδέποτε ζήτησε κάποιο προνόμιο ως προφυλακισμένη, παρά μόνο τα νόμιμα δικαιώματα της και ότι αρνήθηκε να γίνει τρόπαιο σε πολιτικές επιδιώξεις.

Θα μετάσχουν οι πέντε αρχηγοί των κομμάτων που μπήκαν στη Βουλή «της μίας ημέρας» - Προτάθηκε να υπάρξει και ερώτηση εκτός της καθορισμένης θεματολογίας προς τους πολιτικούς αρχηγούς - Διαφοροποιημένες οι προτάσεις των κομμάτων.

Σελίδα 1 από 2891
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline