Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019  16:54:45

NonPaperNews

NonPaperNews

Παρόμοιες ακραίες απόψεις δεν υιοθέτησαν ποτέ δογματικοί κομμουνιστές μετά το 1974, αποδεχόμενοι την απαγορευτική επιλογή-απόφαση για τους αμετανόητους και αυτονομιστές «Σλαβομακεδόνες» ο Κ. Καραμανλής με σύμφωνη γνώμη του Χαρ. Φλωράκη.

Το δουλεμένο και «γραμμητζήδικο» για το παρόν και το μέλλον ΝΟΝPAPER εστιάζει στα εθνικά και πολιτικά οφέλη, που εκτιμά ότι θα αποκομίσει η χώρα μας από τη Συμφωνία στη προϊστορία του Μακεδονικού-Σκοπιανού, ενώ επιχειρεί να αντικρούσει τους ισχυρισμούς ότι η Αθήνα αναγνωρίζει «μακεδονικό έθνος» ή «μακεδονική γλώσσα».

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος ζητούσε να του επιστραφούν οι μετοχές του, τις οποίες είχε δωρίσει στους δύο γιούς του, χωρίς επιτυχία σε αυτό τον δικαστικό βαθμό.

Η Σαντορίνη δεν αντέχει τόσους τουρίστες, προειδοποιεί η Ε.Ε και έχει ήδη απευθύνει δραματική έκκληση ο δήμαρχος του νησιού και με ανησυχία πολλοί φορείς και κάτοικοι..

Το βράδυ της Πέμπτης η κρίσιμη ψηφοφορία για τη συμφωνία των Πρεσπών, στην oποία η Κυβέρνηση θα εξασφαλίσει με άνεση γύρω στους 153 βουλευτές, πιστεύει το Μαξίμου (περισσότερους από τους 151 της ψήφου εμπιστοσύνης).

Καμία ιδιαίτερη διαμαρτυρία και πίεση από τα αρμόδια υπουργεία στην Αθήνα για τη υγεία των Ελλήνων στους γειτονικούς νομούς και την προστασία του περιβάλλοντος.

Δυστυχώς η κρίση οδήγησε να περικοπούν ή και να καταργηθούν τα καλά μέτρα της διακυβέρνησης Καραμανλή την περίοδο 2004-2009 οπότε ελήφθησαν σημαντικά μέτρα με στόχο την ενίσχυση της γεννητικότητας, με έμφαση στις πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες.

Ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός, Μπίλι Ζέιν θα είναι ο Μάρλο Μπράντο στη δραματική ταινία Waltzing With Brando. Ο ηθοποιός θα είναι επίσης παραγωγός της ταινίας σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μπιλ Φίσμαν, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Ο Σεργκέι Πολούνιν, Ουκρανός χορευτής μπαλέτου και πρώην κύριος χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου απορρίφθηκε από παραγωγή στο Παρίσι μετά από μια σειρά αναρτήσεων με ομοφοβικά και σεξιστικά σχόλια που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σελίδα 1 από 1778