Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημοσκόπηση Alpha: Ολοι πεσμένοι και κολλημένοι- η ΝΔ στο 30%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 23%, το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ στο 11%. – Απογοητευμένοι από τη Δικαιοσύνη για τις υποθέσεις κακοποίησης παιδιών. Κύριο

Το κυβερνών κόμμα διατηρεί συσπείρωση ψηφοφόρων του στο μέτριο 74% , και έχει διαρροές κυρίως προς αναποφάσιστους και προς τα δεξιά του.

1.Ολοι καθηλωμένοι και χωρίς να κερδίζουν ικανό μέρος των ψηφοφόρων τους του 2019 ή να διατηρούν τις υψηλές προσδοκίες τους πριν μερικούς μήνες, όπως η Χαριλάου Τρικούπη..Προβάδισμα της τάξεως των 7,3 μονάδων διατηρεί η Νέα Δημοκρατία στη δημοσκόπηση της εταιρείας Alco, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αlpha.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων τα ποσοστά των κομμάτων έχουν ως εξής: ΝΔ 30,3%, ΣΥΡΙΖΑ 23% ΠΑΣΟΚ 11,4%, ΚΚΕ 5,2%, Ελληνική Λύση 4,9%, ΜέΡΑ 25 2,7%, Έλληνες για την Πατρίδα 2,1%, άλλο κόμμα 6,2%, αναποφάσιστοι 14,2%.

g1

Συσπειρώσεις και μετακινήσεις ψηφοφόρων

Σε κάθε περίπτωση, οφέλη από το θέμα των υποκλοπών δεν καρπώνονται ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε το ΠΑΣΟΚ, όπως φαίνεται και από τις συσπειρώσεις-μετακινήσεις ψηφοφόρων της ΝΔ.

g2

Το κυβερνών κόμμα διατηρεί συσπείρωση ψηφοφόρων του στο 74% και έχει διαρροές κυρίως προς αναποφάσιστους (12%) και όχι τόσο σε άλλο κόμμα.

g3
Αντιθέτως, ο ΣΥΡΙΖΑ με συσπείρωση 69% «αιμορραγεί» προς το ΠΑΣΟΚ κυρίως σε ποσοστό 8%, 4% πάει προς το ΜέΡΑ25, 2% προς ΝΔ και ΚΚΕ, ενώ επίσης 12% οδεύει προς τους αναποφάσιστους.

 

Πολυμέσα