Κυριακή 19 Μαϊου 2024  07:06:04

Ο 47χρονος Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κληρονόμος της ΒΙΑΝΕΞ κατά τα άλλα βιομήχανος ενέσεων και φαρμάκων με παρενέργειες: «Όχι, δεν έκανα και δεν θα κάνω το εμβόλιο. Θα μου βλάψει το DNA...». Κύριο

Εκπληξη για τη αντιφατική επιλογή αυτή ενός κορυφαίου κληρονόμου φαρμακοβιομηχανίας και το μπαράζ σχολίων στο Διαδίκτυα, τα περισσότερο αρνητικά.

Ο φαρμακοβομήχανος και αθλητικός παράγοντας δεύτερης γενιάς Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποφάσισε να εξηγήσει με ένα Instagram Story τον λόγο που ο ίδιος επέλεξε να μην εμβολιαστεί. Με συνέπεια να προκαλέσει επικρίσεις για αντιφατικότητα με την επιχειρηματική του πλευρά και δράση.
Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού όχι επειδή φοβάται τις παρενέργειες που έχουν προκαλέσει ανησυχία σε αρκετούς πολίτες, αλλά επειδή, όπως αναφέρει δεν επιθυμεί να... αλλοιωθεί το DNA του.

Ειδικότερα, σε story που ανέβασε στο προφίλ του, ο μεγαλομέτοχος και πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποκάλυψε πως ο λόγος που δε θα εμβολιαστεί είναι πως δεν θέλει να αλλοιωθεί το DNA του, απαντώντας σε διαδικτυακούς του φίλους που τον ρώτησαν για το θέμα, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.. Να αναφερθεί σε συγκεκριμένα επιχειρήματα.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγραψε: «Πολλοί ρωτάτε εάν έκανα το εμβόλιο και ποιο. Όχι δεν έκανα και δεν θα κάνω. Όχι επειδή φοβάμαι αλλά επειδή δεν θέλω να αλλοιωθεί το DNA μου».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της γνωστής φαρμακευτικής εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ.

Το επίπεδο της ποιότητας αλλά και η άριστη οργανωτική υποδομή είναι οι λόγοι που σημαντικοί Φαρμακευτικοί Οίκοι ανά τον κόσμο, όπως η Merck & Co, η Takeda Pharmaceutical Company Limited και η Sanofi Pasteur MSD, εμπιστεύτηκαν τη ΒΙΑΝΕΞ και συνήψαν στρατηγικές συμμαχίες και συνεργασίες, όπως:

• Συμφωνίες παραγωγής και χρήσης σήματος κατόπιν αδείας (License Agreements), για προϊόντα που παρασκευάζει ή/και συσκευάζει και διαθέτει στην ελληνική αγορά.
• Συμφωνίες συν-εμπορίας για διάφορα προϊόντα στην ελληνική αγορά.
• Συμφωνίες αποκλειστικής διανομής εισαγόμενων προϊόντων (Distribution Agreements) στην ελληνική αγορά.
• Συμφωνίες εξαγωγών.
• Συμφωνίες παραγωγής προϊόντων τρίτων κατ' ανάθεση (Facon, Contract Manufacturing).
• Συμφωνίες φυσικής διανομής προϊόντων τρίτων κατ' αποκοπή (Physical Distribution Agreements), που αφορούν μόνο στη διανομή προϊόντων.
• Συμφωνίες ανά περιοχή/χώρα αποκλειστικότητας διάθεσης (Territory Exclusivity).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline