Δευτέρα 13 Μαϊου 2024  19:21:02

«Ήταν δειλός.... Περίμενε να κοιμηθεί για να τη σκοτώσει..» Οργή από τον πατέρα της Καρολάιν, που δεν αποκλείει ανάμιξη του δολοφόνου γαμπρού του σε σκοτεινές υποθέσεις ναρκωτικών ή παρόμοιες. Κύριο

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, μίλησε στο MEGA για τη νέα καθημερινότητα της μικρής Λυδίας και απάντησε στις υπόνοιες που θέλουν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες στις οποίες θα είχε την πλήρη αντίθεση της άτυχης Καρολάιν, που δολοφόνησε με τρόπο θρασύδειλο...

Ο πατέρας της Καρολάιν ζητά απόδοση δικαιοσύνης με ισόβια για τον δολοφόνο της κόρης του, ενώ αναφέρεται και στις υπόνοιες ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες, υποστηρίζοντας ότι εάν η Καρολάιν το γνώριζε σίγουρα θα το ανέφερε.

«Η κόρη μου ήταν ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και πολύ ειλικρινής. Δεν θα συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο. Εάν μάθαινε κάτι θα το είχε αναφέρει. Και νομίζω ότι ίσως αυτό σκόπευε να κάνει. Δυστυχώς δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν».

«Αυτό που το κάνει χειρότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι ήταν τόσο δειλός. Τη σκότωσε ενώ κοιμόταν σκότωσε ένα άτομο και νωρίτερα είχε βγάλει τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας, άρα ήξερε τι θα κάνει. Και περίμενε δύο ώρες μέχρι να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε», κατέληξε.

Ο ίδιος μιλάει με πολύ γλυκά λόγια για την εγγονή του, Λυδία, και λέει ότι σκοπεύει να την μεγαλώσει ώστε να μοιάζει στην κόρη που έχασε τόσο άδικα.
«Το κορίτσι είναι καλά και είναι χαρούμενο. Είναι με τη γιαγιά της και είναι χαρούμενη. Όλοι την αγαπούν εδώ. Είναι με την Σούζαν, την κάνει μικρές βόλτες. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να φροντίσω την εγγονή μου και να μεγαλώσει έτσι ώστε να μοιάζει στη μητέρα της».

Ο ανακριτής ψάχνει το πραγματικό κίνητρο του δολοφόνου

Το παζλ των ερευνών για το κίνητρο πίσω από τον φόνο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά συμπληρώνουν οι αποκαλύψεις για την οικονομική κατάσταση του ζευγαριού και για το οικόπεδο που είχαν αγοράσει.

Ο 12ος τακτικός ανακριτής, που έχει αναλάβει την υπόθεση, ερευνά οικονομικές διαφορές που ενδεχομένως είχαν θύτης και θύμα. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαινόταν πως ο συζυγοκτόνος ήταν αυτός που προσέφερε μια άνετη ζωή στη νεαρή σύζυγό του με το εισόδημά του ως πιλότος, αλλά τελικά ήταν η οικογένεια της Καρολάιν που έβαζε βαθιά το χέρι στην τσέπη όλο το διάστημα της σχέσης του.

Προκειμένου να καταλήξει σε ένα ασφαλές συμπέρασμα, ο ανακριτής θα εξετάσει τρία στοιχεία:

1. Την άρση του τραπεζικού απορρήτου, η οποία θα αποκαλύψει ποια ήταν η πραγματική οικονομική κατάσταση του καθενός και τις συναλλαγές τους.
2. Η αγορά του οικοπέδου στο Πικέρμι, το οποίο ο πιλότος πλήρωσε κατά 90% με χρήματα της μητέρας της Καρολάιν.
3. Το timing της δολοφονίας, πέντε μέρες μετά την αγορά αυτού του οικοπέδου και αφού ο Μπάμπης είχε πάρει και δάνειο για την κατασκευή του σπιτιού του ζευγαριού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline