Σάββατο 11 Μαϊου 2024  16:08:05

Η Όλγα Κεφαλογιάννη συνεχίζει την «βελούδινη κριτική» της σε θέματα πολιτικής και χειρισμών της Κυβέρνησης. Διαφωνεί με τη τακτική εκφοβισμού και πίεσης που εφαρμόζουν Μαξίμου, Γεωργιάδης, Κικίλιας, Πέτσας κ.α. Κύριο

«Χρειάζεται ως μέθοδος η πειθώ και όχι ο εκφοβισμός».

Πιστεύει η πρώην υπουργός και πρώτη σε ψήφους στην Α΄, Αθηνών βουλευτής, ότι ως καλύτερη μέθοδο, δηλαδή ως περισσότερο δημοκρατική και αποτελεσματική αλλά κοπιώδη ,απέναντι για όσους αρνούνται να εμβολιασθούν από τυφλές εμμονές και προκαταλήψεις (και όχι με απόλυτα εχθρική στάση φανατικών) δεν χρειάζεται εκφοβισμός γιατί δεν αποδίδει.. Χρειάζονται πολιτική-μέθοδοι προσέγγισης και διαλόγου, χωρίς εξαγγελίες εκφοβισμού, οι οποίες δεν φαίνεται να αποδίδουν ιδιαίτερα στις νεώτερες γενιές, όπου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα συμμόρφωσης στη ανάγκη εμβολιασμών

Αποστάσεις από τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα του εμβολιασμού των πολιτών και τα υποχρεωτικά μέτρα που επιβάλλει μαζί ένα κάποιο κλίμα εκφοβισμού κρατάει η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη. Μετρημένη, προσεκτική, βελούδινη κριτική σχετικά.

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα κυβερνητικά στελέχη να υποστηρίζουν ότι δεν καθιστούν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό, ωστόσο προχωρούν στην επιβολή μιας σειράς μέτρων τα οποία διχάζουν την κοινωνία, κατά τν Αντιπολίτευση.. Με απειλές η κυβέρνηση επικρίνεται ότι προσπαθεί να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί, επιβάλλοντας κορωνοχαράτσι και μπλόκο στις μετακινήσεις των ανεμβολίαστων.

Απέναντι σε αυτή την τακτική, η Όλγα Κεφαλογιάννη μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» έδειξε τον προβληματισμό της για τον τρόπο που δρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη κα στοχεύει η επικοινωνιακή της πολιτική από επιτελείς του Μαξίμου και υπουργούς.. Η βουλευτής τόνισε ότι χρειάζεται πειθώ και όχι εκφοβισμός των πολιτών: «Από πλευράς Πολιτείας θα πρέπει να υπάρχει πειθώ και όχι εκφοβισμός. Δεν νομίζω ότι λειτουργεί κανένας με τον εκφοβισμό. Αλλά μπορεί να καταλάβει κανείς ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο να λειτουργήσει αυτή η πειθώ. Πρέπει να πείσουμε τους συμπολίτες μας με καθαρά λόγια. Χρειάζεται και η αντιπολίτευση να έχει ξεκάθαρη θέση» ξεκαθάρισε η βουλευτής της ΝΔ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline