Δευτέρα 29 Απριλίου 2024  21:54:23

Στη φυλακή όλοι οι συλληφθέντες και καταδικαζόμενοι για εμπρησμούς... Καμπάνες από τη Δικαιοσύνη στους δόλιους πυρομανείς και κοινωνικούς εγκληματίες. Στη φυλακή και η αλλοδαπή που συνελήφθη στο Πεδίο του Άρεως. Κύριο

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οδηγούνται στη φυλακή οι δύο πρώτοι κατηγορούμενοι οι οποίοι διώκονται για εμπρησμό σε βαθμό κακουργήματος, ενώ αναμένεται η απόφαση και για τον τρίτο κατηγορούμενο και οι δίκες για παραπεμπόμενους άλλους.

-Η μεταχείριση όλων τω ενόχων είναι αυστηρή από τους δικαστές και η φυλακή μονόδρομος.

Παράλληλα, με απόφαση των δικαστών του Αυτοφώρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας επιβλήθηκε η ανώτατη ποινή των πέντε ετών φυλάκιση χωρίς αναστολή και σε μια γυναίκα που συνελήφθη στο Πεδίον του Άρεως την ώρα που φέρεται να επιχειρούσε να βάλει φωτιά .Και η κατηγορούμενη αυτή αν και αντιμετωπίζει πλημμεληματικού χαρακτήρα αδίκημα εν τούτοις οι δικαστές με την απόφαση τους έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή

-Μεσσηνία: Στον ανακριτή σήμερα οι συλληφθέντες για εμπρησμό

Στον ανακριτή οδηγούνται μέσα στη ημέρα οι δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται για εμπρησμό από πρόθεση αναφορικά με πυρκαγιές που ξέσπασαν την περασμένη εβδομάδα σε Βλαχόπουλο και Άνθεια.
Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα 30χρονο που συνελήφθη επ' αυτοφώρω και κατηγορείται για πυρκαγιά στην Άνθεια του Δήμου Καλαμάτας και για έναν 71χρονο από το Βλαχόπουλο που κατηγορείται για 3 πυρκαγιές στην περιοχή στις 5 και στις 7 Αυγούστου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline