Κυριακή 5 Μαϊου 2024  13:36:35

Τέταρτη δημοσκόπηση, από την Alco για το Open με ποσοστό 13,6 %, κυρίως σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της ΝΔ. Κωστας Παναγόπουλος: Σε δύο-τρεις μήνες θα φανεί πόσο είναι η πραγματική δυναμική και του Ανδρουλάκη και νέου του ΚΙΝΑΛ. Κύριο

Μεγάλο το άνοιγμα αποδοχής ανάμεσα σε ΝΔ- ΣΥΡΙΑ και σε Μητσοτάκη- Τσίπρα. Δυσαρέσκεια για πανδημία και απαισιοδοξία για τη νέα χρόνια.

1. Τετάρτη δημοσκόπηση με τα ίδια δεδομένα για το πολιτικό σκηνικό, που έχει αρχίσει να διαμορφώνεται, Με την άποψη του γενικού διευθυντή τη εταιρείας Κώστα Παναγόπουλου ότι το φαινόμενο Ανδρουλάκη-νέου ΚΙΝΑΛ εντυπωσιάζει τώρα αλλά η δυναμική του θα φανεί ξεκάθαρα μετά 2-3 μήνες.

Αύξηση τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων για το ΚΙΝΑΛ δείχνει η δημοσκόπηση της εταιρίας Alco που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό το Open και μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Συγκεκριμένα, το ΚΙΝΑΛ φαίνεται να ενισχύεται μετά και την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην προεδρία, καθώς καταγράφει ποσοστό 13,6% έναντι 9,7% που είχε στην προηγούμενη δημοσκόπηση. Απώλειες καταγράφουν και τα δυο μεγάλα κόμματα με τον ΣΥΡΙΖΑ να χάνει 2,5% και τη ΝΔ 0,7%. Η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στις 11,5 μονάδες. Παράλληλα, ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αποτιμάται θετικά από το κοινό καθώς 40% των ερωτηθέντων απαντούν ότι έχουν θετική άποψη για τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Στη δημοσκόπηση καταγράφεται, επίσης, δυσαρέσκεια των πολιτών για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού από την κυβέρνηση με το 63% να δηλώνει δυσαρεστημένο ενώ το 41% θεωρεί ότι το 2022 θα είναι χειρότερο για την Ελλάδα από το 2021.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline