Τρίτη 30 Απριλίου 2024  01:19:48

Τσιτσιπάς: Το χρηματικό έπαθλο που εξασφάλισε – Η πρόκληση κόντρα στον Σίνερ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξασφάλισε την παρουσία του στα ημιτελικά του Monte Carlos Masters και έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβεβαίωσε την εξαιρετική του κατάσταση και κόντρα στον Χατσάνοφ. Η νίκη με 2-0 σετ αποτυπώνει την εικόνα του αγώνα με τον Έλληνα τενίστα να δείχνει ικανός να φτάσει μέχρι και τον τελικό του Monte Carlo Masters.

Ωστόσο, για να τα καταφέρει θα πρέπει να ξεπεράσει ένα μεγάλο εμπόδιο. Ο Γιανίκ Σίνερ είναι ένας αντίπαλος που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, βρίσκεται στο Νο2 της Παγκόσμιας κατάταξης και είναι εντυπωσιακός.
Ο Ιταλός επιβεβαιώνει τις προσδοκίες που υπάρχουν για αυτόν και δείχνει έτοιμος να ηγηθεί στην επόμενη εποχή του τένις μαζί με τον Κάρλος Αλκαράθ.

Το χρηματικό έπαθλο

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στον αγώνα με τον Γιανίκ Σίνερ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει εξασφαλίσει ήδη ένα σημαντικό ποσό. Η πρόκριση στα ημιτελικά μεταφράζεται σε 274.425 ευρώ για τον Έλληνα τενίστα.
Σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο του Ιταλού τότε θα φύγει από το Μονακό έχοντας στον τραπεζικό λογαριασμό του μίνιμουμ 500.000 ευρώ. Αν, όμως μπορέσει να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής αυτό το ποσό θα φτάσει τις 919.075 ευρώ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline