Κυριακή 28 Απριλίου 2024  21:37:47

Ανδρουλάκης: Έχουμε τη νικηφόρα συνταγή, συμφωνίες από τη «βάση»

«Πρώτη ήττα» του Κυριάκου Μητσοτάκη, χαρακτήρισε εκ νέου τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Πρώτη ήττα» του Κυριάκου Μητσοτάκη, χαρακτήρισε εκ νέου τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής, ο κ. Ανδρουλάκης έδωσε την ερμηνεία του για το αποτέλεσμα, σχολιάζοντας πως οι πολίτες είπαν ότι «δεν θέλουν την αυτοδιοίκηση, μακρύ χέρι του Μαξίμου».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε πως γεγονότα που μεσολάβησαν από τις βουλευτικές εκλογές έως και το φθινόπωρο «εξόργισαν τον ελληνικό λαό» και αναφέρθηκε στην καταστροφή του φυσικού πλούτου και τις πλημμύρες στη Θεσσαλία. Αναφέρθηκε ακόμα σε ακρίβεια και ανισότητες.
«Ενας λόγος της νίκης της νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις διπλές εκλογές του Ιουνίου ήταν πως δεν υπήρχε εναλλακτική πρόταση».

Κατά τον ίδιο, ο Αλέξης Τσίπρας «απέτυχε ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση» και πρόσθεσε πως το κόμμα του έχει τη «νικηφόρα συνταγή» με στελέχη με υψηλή επιστημονική επάρκεια, όπως ο Χάρης Δούκας, που εξελέγη δήμαρχος στην Αθήνα.
«Είχαμε συμπόρευση δυνάμεων από την πρώτη Κυριακή» είπε ο κ. Ανδρουλάκης και τάχθηκε υπέρ των προγραμματικών συμφωνιών στη «βάση» της κοινωνίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline