Σάββατο 27 Απριλίου 2024  22:57:53

Δρίτσας: Ο Κασσελάκης να θέσει εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ και να ιδρύσει νέο κόμμα

Ο Θοδωρής Δρίτσας πήρε θέση στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τον Στέφανο Κασσελάκη να αποχωρήσει από το κόμμα.

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης χρησιμοποίησε τη φράση «έθεσε τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ» και για τα τέσσερα στελέχη του κόμματος που παρέπεμψε στην επιτροπή δεοντολογίας με το αίτημα της διαγραφής, τους

Στέφανο Τζουμάκα, Δημήτρη Βίτσα, Νίκο Φίλη και Πάνο Σκουρλέτη.
«Λέμε συχνά ότι η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη δημοκρατική διέξοδο στο διαγραφόμενο αδιέξοδο, από το να συνειδητοποιήσει ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης το κακό που ήδη έχει κάνει με τις επιλογές του και τα προσωπικά σχέδιά του και να πάρει τη γενναία απόφαση να θέσει εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και να ιδρύσει ένα νέο κόμμα, όπως το θέλει», τονίζει ο Θοδωρής Δρίτσας στη μακροσκελή ανάρτησή του.

«Να αφήσει δηλαδή ελεύθερο το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό του κόμματός μας να αναζητήσει ενωτικές διεξόδους μέσα από διαφωνίες, όπως ξέρει πολύ καλά να κάνει δεκαετίες τώρα», συμπληρώνει.
«Καθαρά πράγματα. Η απειλή πολέμου και οι τεράστιες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας δεν μπορούν να περιμένουν», καταλήγει ο Θοδωρής Δρίτσας. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline