Δευτέρα 29 Απριλίου 2024  15:06:37

Νέα σφοδρή επίθεση του δημάρχου Χάρη Δούκα σε Μπακογιάννη και κυβέρνηση

«Θα ψάξω ό,τι μπορώ να ψάξω γιατί ακόμα και σήμερα δεν υπάρχει καμιά διαφάνεια για την Πανεπιστημίου», επεσήμανε ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, εξαπολύοντας νέα σφοδρή επίθεση στον Κώστα Μπακογιάννη και την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο Χάρης Δούκας αναρωτήθηκε «τι κάνουν τέσσερα χρόνια τώρα;» και επεσήμανε ότι το έργο στην Πανεπιστημίου ακόμα δεν έχει τελειώσει καθώς ακόμα και σήμερα γίνονται εργασίες στο αριστερό κομμάτι της Πανεπιστημίου, κοντά στην Ομόνοια.

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας στο Open, αποκάλυψε ότι με την εκδικητική τροπολογία η κυβέρνηση επιχειρεί να «δέσει» τα χέρια όλων των δημάρχων της χώρας. Μάλιστα, έφερε το παράδειγμα της Βασιλίσσης Όλγας για την οποία έχει δεσμευτεί προεκλογικά ότι θα τη δώσει στην κυκλοφορία, επισημαίνοντας ότι με την τροπολογία του βάζουν εμπόδια για να μην μπορεί να παρέμβει.

«Δεν μπορεί λίγες μέρες πριν αναλάβω η κυβέρνηση να με πετάει έξω» επισημαίνοντας ότι ο Κώστας Μπακογιάννης δεν έχει πει κουβέντα για το θέμα και επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να του δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα για να μην κάνει πράξη το κοινωνικό συμβόλαιο με τους πολίτες.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline