Δευτέρα 29 Απριλίου 2024  19:06:07

Τράπεζα Πειραιώς: Νέο πρόγραμμα εθελουσίας

Έως 3 Νοεμβρίου οι αιτήσεις, μπόνους σε όσους δηλώσουν αποχώρηση μέχρι 27 Οκτωβρίου. Ένα γενναιόδωρο πρόγραμμα εθελουσίας με αποζημίωση η οποία μπορεί να φθάσει ακόμη και τις 220.000 ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε συγκεκριμένους εργαζομένους που πληρούν καθορισμένα κριτήρια, κυρίως για τις θέσεις σε καταστήματα του δικτύου της.

Το νέο πρόγραμμα εθελουσίας έχει σχεδιαστεί με τρόπο κοινωνικά υπεύθυνο και περιλαμβάνει σημαντικές παροχές για τον εργαζόμενο που θα το επιλέξει και την οικογένειά του, ώστε να τους προσφέρει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.
Περιλαμβάνει ευνοϊκότερους όρους σε σχέσεις με προηγούμενα προγράμματα εθελουσίας, προσφέροντας σημαντικές προσαυξήσεις υπό προϋποθέσεις, ενώ μεριμνά για εργαζόμενους άνω των 50 ετών και για οικογένειες.
Σε συνεργασία με εξωτερικούς εξειδικευμένους συνεργάτες, μάλιστα, η Τράπεζα έχει σχεδιάσει συμβουλευτικά προγράμματα, τα οποία θα καθοδηγούν τους συμμετέχοντες που το επιθυμούν, στην μετάβασή τους σε νέες επαγγελματικές διαδρομές.

Οι προθεσμίες

Η προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος θα ολοκληρωθεί στις 3 Νοεμβρίου, ενώ οι εργαζόμενοι που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον έως και τις 27 Οκτωβρίου θα πριμοδοτηθούν με επιπλέον ποσό αποζημίωσης.
Δείτε εδώ τους όρους του προγράμματος

Ο μετασχηματισμός

Η Τράπεζα Πειραιώς βρίσκεται, εξάλλου, σε διαδικασία υλοποίησης ενός διευρυμένου προγράμματος εταιρικού μετασχηματισμού, στο πλαίσιο του οποίου θα επέλθουν αλλαγές στο μοντέλο λειτουργίας, θα περιλαμβάνει συνεχή εξορθολογισμό του κόστους και ενσωμάτωση της τεχνολογίας σε όλες τις δραστηριότητές της.
Το δίκτυο της διαθέτει αυτή την στιγμή 386 καταστήματα σε όλη την ελληνική επικράτεια, όπου αναμένεται να εφαρμοστεί ένα νέο μοντέλο τραπεζικού συστήματος για την αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη με σύγχρονες τραπεζικές πρακτικές και με παράλληλη κεντροποίηση εργασιών ώστε να δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στις πωλήσεις.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline