ΝΔ προς αγρότες: Διαμαρτυρίες αλλά με όρια

Με αίσθημα ευθύνης προς την κατάσταση της χώρας, με σεβασμό στην ιστορική παράδοση και τις αρχές της παλαιάς συμπεριφοράς της, χαράζει η ΝΔ την πολιτική της απέναντι στους αγρότες.

«Σας κατανοούμε απολύτως, τους λέει, έχετε δίκαιο στα περισσότερα αιτήματα σας αλλά η οικονομική ζωή πρέπει να λειτουργεί ανεμπόδιστα. Χωρίς καταλήψεις, μπλόκα και παρακώλυση συγκοινωνιών, χωρίς ταλαιπωρίες.»

«Συμμεριζόμαστε απολύτως την αγωνία των αγροτών και κατανοούμε την αγανάκτηση που δημιουργούν η αναξιόπιστη πολιτική και οι ατυχείς χειρισμοί της κυβέρνησης», αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η ΝΔ σχετικά με τα δεκάδες μπλόκα που έχουν στηθεί ή ετοιμάζονται να στηθούν σε όλη την επικράτεια.

«Όλα αυτά, όμως, στην έκφρασή τους πρέπει να έχουν σεβαστά από όλους όρια: Τον σεβασμό της ελευθερίας του άλλου και την ανάγκη της ανεμπόδιστης λειτουργίας της οικονομικής ζωής του τόπου» τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα αρμόδιοι βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας θα έχουν, συνάντηση με αντιπροσωπεία αγροτών, στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος στη Βουλή.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline