Τρίτη 14 Μαϊου 2024  19:58:23

Βαρύ πρόστιμο και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον Ευάγγελο Μαρινάκη για το επεισόδιο με τον διαιτητή στον αγώνα Ολυμπιακού- Άρη. Κύριο

Οργή στον Ολυμπιακό για την ποινή και στην ομάδα σε και άμεση κατάθεση έφεσης.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο, με βάση όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης μεταξύ του Ολυμπιακού και του Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», τιμώρησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, με πέντε μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα καθώς και πρόστιμο 30.000 ευρώ. Παράλληλα, με πρόστιμο ύψους 7.000 ευρώ τιμωρήθηκε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός ως συνυπεύθυνη.
Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» κατηγορούνταν για «εξύβριση» του διεθνούς ρέφερι Τάσου Σιδηρόπουλου και για παράνομη είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Ο αθλητικός δικαστής της Super League 1 Χριστόφορος Μάρκου θεωρείται από οπαδούς της ομάδας ότι εξαντλώντας κάθε όριο αυστηρότητας τιμώρησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη με 5μηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, μετά τα όσα είχε αναφέρει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Άρης Τάσος Σιδηρόπουλος.

Κανείς από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, λένε. δεν μπορούσε να πιστέψει το μέγεθος της ποινής και άμεσα θα κατατεθεί έφεση η οποία θα εκδικασθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η απόφαση

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

Α/ ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ε. Μαρινάκης (Πρόεδρος – Μεγαλομέτοχος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 21/02/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ' άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 21/02/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ' αριθ. πρωτ. 1003/2/96/1/12-ιθ από 23/02/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων (7.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. E. Μαρινάκη συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για πέντε (5) μήνες και χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ».

22.2.2021.Ολυμπιακός - Άρης: «Καίει» Μαρινάκη το φύλλο αγώνα για υβριστική επίθεση στον Σιδηρόπουλο

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι δέχθηκε φραστική επίθεση από τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη
Στον Ολυμπιακό είχαν παράπονα από τη διαιτησία του κορυφαίου Έλληνα διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη για την 23η αγωνιστική της Super League κάτι που φάνηκε και από τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν μετά το τέλος της αναμέτρησης. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του SDNA, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιτέθηκε φραστικά στον Δωδεκανήσιο ρέφερι μετά το σφύριγμα της λήξης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ανέλαβε ξανά την προεδρία του συλλόγου μετά τις δικαστικές περιπέτειες που είχε και την αθώωσή του στη δίκη των «28», σύμφωνα με όσα καταγράφτηκαν στο φύλλο αγώνα από τον Σιδηρόπουλο, έφτασε μέχρι τη φυσούνα του γηπέδου και «στόλισε» με ύβρεις τον πολύπειρο διαιτητή, ο οποίος πάντως κατέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όσα συνέβησαν. Ως εκ τούτου, θεωρείται δεδομένο πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρός της θα κληθούν σε απολογία, ενώ επίκειται και καμπάνα από το πειθαρχικό όργανο της Super League με βάση όσα προβλέπονται στον πειθαρχικό κώδικα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline