Τρίτη 30 Απριλίου 2024  22:10:05

Ο Μάκης Βορίδης εκνευρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ με τις απαντήσεις του. Αυτή τη εβδομάδα, πάντως, ζητά την παραίτηση του Μιχάλη Χρυσοχοίδη. Κύριο

«Άξια η εργολαβία που του έχει αναθέσει ο πρωθυπουργός να κρατά τα ακροδεξιά μπόσικα».

«Άξια η εργολαβία που του έχει αναθέσει ο πρωθυπουργός να κρατά τα ακροδεξιά μπόσικα μιας παραπαίουσας κυβέρνησης» τονίζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ για τον Μ. Βορίδη.

ΑΥΓΗ. «Τις απαράδεκτες δηλώσεις του Μάκη Βορίδη για τη γυναικοκτονία έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, σχολιάζουν καυστικά πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός του έχει δώσει την εργολαβία «να κρατά τα ακροδεξιά μπόσικα μιας παραπαίουσας κυβέρνησης».
«Αφού ο κ. Βορίδης θεώρησε "μικρά παράπονα" των πολιτών την αγανάκτηση τους για την ακρίβεια, τα Τέμπη και άλλα "ήσσονος σημασίας" για τον ίδιο, έφτασε στο σημείο να εξομοιώσει την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, με ... τις τρομοκρατικές επιθέσεις» υπογραμμίζουν οι πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επισημαίνουν ότι:

«Αρνούμενος πεισματικά να χρησιμοποιήσει τον όρο γυναικοκτονία, ο αναβαθμισμένος πλέον στο στενό επιτελείο Μαξίμου υπερ- υπουργός, δήλωσε με τον γνωστό του στόμφο, ότι "δεν υπάρχει χώρα στον κόσμο που δεν υπάρχει ανθρωποκτονία. Να θυμίσω βαριές και πολύ μεγάλες τρομοκρατικές επιθέσεις, σε σημεία που φυλάσσονται πολύ". Άξια η εργολαβία που του έχει αναθέσει ο πρωθυπουργός να κρατά τα ακροδεξιά μπόσικα μιας παραπαίουσας κυβέρνησης».

2.ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για γυναικοκτονίες / Να απομακρυνθεί ο Χρυσοχοΐδης - Όχι στο νόμο της σιωπής που θέλει να επιβάλει η κυβέρνηση

«Η ΝΔ συνεχίζει να απαιτεί την απόλυτη σιωπή σε όλες τις αναλγησίες, τις ασυνέπειες, τα ψέματα και την ανικανότητα που επιδεικνύει» τονίζει η Κουμουνδούρου

ΑΥΓΗ.«Το νέο αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας είναι ο "νόμος της σιωπής" που προσπαθούν να επιβάλλουν». Αυτό υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις τόσο του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, όσο και των υπολοίπων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος μετά τη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, που υποστηρίζουν με περίσσιο θράσος πως «η κριτική που ασκείται στην αστυνομία αποθαρρύνει τις γυναίκες από το να απευθυνθούν σε αυτήν».

«Να τους ενημερώσουμε πως αν κάποια γυναίκα αποθαρρύνεται από το να απευθυνθεί στην ΕΛΑΣ, αυτό οφείλεται στην αναποτελεσματικότητα της» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Οφείλεται στο ότι η δολοφονία της 28χρονης έγινε έξω από το αστυνομικό τμήμα, ενώ μιλούσε με την Άμεση Δράση στο τηλέφωνο κι όχι στην κριτική που οφείλει να ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ένα σοκαριστικό γεγονός» παρατηρεί.

«Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να απαιτεί την απόλυτη σιωπή σε όλες τις αναλγησίες, τις ασυνέπειες, τα ψέματα και την ανικανότητα που επιδεικνύει. Αυτό όμως δεν γίνεται αποδεκτό ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αλλά ούτε και από την κοινωνία. Η μοναδική αποδεκτή τοποθέτηση από πλευράς κυβέρνησης θα ήταν η ανακοίνωση της απομάκρυνσης του κυρίου Μιχάλη Χρυσοχοΐδη» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Το νέο αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας είναι ο «νόμος της σιωπής» που προσπαθούν να επιβάλλουν. Τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, όσο και τα υπόλοιπα στελέχη της, υποστηρίζουν με περίσσιο θράσος πως «η κριτική που ασκείται στην αστυνομία αποθαρρύνει τις γυναίκες από το να απευθυνθούν σε αυτήν».

Να τους ενημερώσουμε πως αν κάποια γυναίκα αποθαρρύνεται από το να απευθυνθεί στην ΕΛ.ΑΣ., αυτό οφείλεται στην αναποτελεσματικότητα της. Οφείλεται στο ότι η δολοφονία της 28χρονης έγινε έξω από το αστυνομικό τμήμα, ενώ μιλούσε με την Άμεση Δράση στο τηλέφωνο κι όχι στην κριτική που οφείλει να ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ένα σοκαριστικό γεγονός. Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να απαιτεί την απόλυτη σιωπή σε όλες τις αναλγησίες, τις ασυνέπειες, τα ψέματα και την ανικανότητα που επιδεικνύει. Αυτό όμως δεν γίνεται αποδεκτό ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αλλά ούτε και από την κοινωνία. Η μοναδική αποδεκτή τοποθέτηση από πλευράς κυβέρνησης θα ήταν η ανακοίνωση της απομάκρυνσης του κυρίου Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline