Τρίτη 30 Απριλίου 2024  13:42:28

Πιστεύει ότι θα είναι ανάμεσα στους 3 Ευρωβουλευτές, που θα εκλέξει το ΠΑΣΟΚ. Θοδωρής Ζαγοράκης στο ΒΗΜΑ: «Εγώ δεν άλλαξα, είμαι ο ίδιος. Η ΝΔ άλλαξε επί Μητσοτάκη». Κύριο

Ο Ανδρουλάκης, το ψηφοδέλτιο και οι Chicago Bulls.

Το περιβάλλον, δηλαδή στενοί συνεργάτες και φίλοι του είναι κατηγορηματικοί για τα αίτια της μετακίνησης του από τη ΝΔ στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Με προσωπική απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη, με τον οποίο γνωρίσθηκαν και συνεργάσθηκαν σε πολλά θέματα ως Ευρωβουλευτές στις Βρυξέλλες , Βέβαια μετά την διαγραφή του από την ηγεσία Μητσοτάκη στη ΝΔ κατά τρόπο ,όπως πιστεύουν, απαράδεκτο, και αυταρχικό. Τονίζει μάλιστα ότι δεν είναι αυτός , που άλλαξε ο Ζαγοράκης, αυτός πάντα συνεπής στις Μητσοτάκη.

Το μεσημέρι της Κυριακής ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, παρουσίασε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κινήματος για τις επερχόμενες ευρωεκλογές του 2024, στην κατάμεστη αίθουσα του Αθηναϊκού ξενοδοχείου.
Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο Euro 2004 Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος πλέον με το ΠαΣοΚ προκάλεσε κάποιες μεμονωμένες αντιδράσεις όταν ακούστηκε το όνομα του. Τα χειροκροτήματα όμως και οι ιαχές «σήκωσε το» σκέπασαν την αίθουσα.
Το vima.gr απευθύνθηκε στον Θοδωρή Ζαγοράκη και απέσπασε την πρώτη του δήλωση ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠαΣοΚ. Σε ερώτηση σχετική γιατί τώρα επιλέγει το ΠαΣοΚ ο Καβαλιώτης πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας απάντησε πως «όπως και την πρώτη φορά που ασχολήθηκα με την πολιτική, έτσι και τώρα επιθυμώ να συμπορευτώ με αρχές που ταιριάζουν στις δικές μου. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, δεν είμαι ανεπάγγελτος. Λογοδοτώ σε όσους ενέπνευσα και σε όσους μοιράστηκα να τα ίδια όνειρα με εμένα».Και άλλα πολύ περισσότερα αό οσα γραφοντας αλλα λεγονβται σε φι,λικλες πατρέσες και σαυζαητήσεις.

«Εγώ δεν άλλαξα είμαι ο ίδιος. Σήμερα αισθάνομαι ότι οι δικές μου αξίες περιγράφονται και υπηρετούνται από τον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠAΣOΚ – ΚΙΝΑΛ» και συνέχισε τονίζοντας πως είναι από αυτούς που πιστεύουν πως μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα «δηλώνω παρών για το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρώπη. Για να εκπροσωπήσω, όπως πάντα έκανα, τους απλούς ανθρώπους που ακόμα ελπίζουν, ακόμα πιστεύουν ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Γιατί και εγώ είμαι ένας από αυτούς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline