Τετάρτη 8 Μαϊου 2024  12:10:48

Χωρίς κανένα περιορισμό το βιτριόλι στους πάντες. Ένα χρόνο μετά και τίποτα δεν έχει γίνει... Ξεσπά η κακότυχη Ιωάννα μετά την επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη: "Κάντε κάτι επιτέλους, αιμορραγούν οι ζωές μας..." Κύριο

Είτε αυθεντικό και πολύ επικίνδυνο να επιφέρει ακόμα και θάνατο είτε σε μικρότερο βαθμό επικινδυνότητας το βιτριόλι-ακουαφόρτε, εξακολουθεί να μπορεί να το προμηθευτεί κανείς, απολύτως ελεύθερα. Χωρίς κανένα έλεγχο, χωρίς καμμία εξήγηση, χωρίς να κρατούνται στοιχεία του αγοραστή από τα χρωματοπωλεία ή και παντοπωλεία.

Ούτε κάν υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης για τη χρήση του στο σπίτι η στο γραφείο , χωρίς κανένα αιφνιδιαστικό έλεγχο λχ. από την Αστυνομία ή άλλη υπηρεσία για τη πραγματική χρήση του βιτριολιού, που αγοράστηκε..., Τίποτα δεν έχει γίνει παρά τις τόσες υποσχέσεις κατά καιρούς από αρμόδιους και πολιτικούς.

-Το βιτριόλι αποτελεί ένα ύγρο, ικανό να λιώσει κάθε επιφάνεια που θα έρθει σε επαφή. Φυσικά και το ανθρώπινο δέρμα ή καλύτερα την ανθρώπινη σάρκα κατά τρόπο επώδυνο και φριχτό, ανεπανόρθωτο συνήθως..

Το υγρό αυτό χρησιμοποιείται κυρίως για τον καθαρισμό των αποχετεύσεων και στα χρωματοπωλεία πωλείται προς δυο ευρώ το κιλό.
Νέα στοιχεία διαψεύδουν τον ισχυρισμό του ιερομόναχου από τη Βέροια ότι αγόρασε το καυστικό υγρό από το internet.

Πληροφορίες από εκκλησιαστικούς κύκλους αναφέρουν ότι ο δράστης της πρωτοφανούς επίθεσης μέσα στη Μονή Πετράκη είχε φτιάξει το καυστικό υγρό που έβαλε σε μεγάλα μπουκάλια, τα έβαλε σε μια τσάντα και μόλις άκουσε την ετυμηγορία, τα έκανε «όπλο» στα χέρια του.
Το υγρό που έριξε στους Μητροπολίτες, τραυματίζοντας επτά απ' αυτούς αλλά και τρεις «λαϊκούς», τους δυο δικηγόρους του κι έναν αστυνομικό, ήταν θειικό οξύ, αναμεμειγμένο με υγρά μπαταρίας και ακουαφόρτε.

Συγκλονισμένη από τη χθεσινή επίθεση στους Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη, είναι η Ιωάννα, η οποία πριν από ένα χρόνο δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι που της άλλαξε όλη της τη ζωή.

Συγκλονισμένη από τη χθεσινή επίθεση στους Μητροπολίτες εντός της Μονής Πετράκη, είναι η Ιωάννα, η οποία πριν από περίπου ένα χρόνο δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι που της άλλαξε όλη της τη ζωή.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που έπεσε και η ίδια θύμα δολοφονικής επίθεσης με καυστικό υγρό και θα φέρει για πάντα στο σώμα και την ψυχή της τις πληγές της βάναυσης αυτής ενέργειας, ανήρτησε ένα οργισμένο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της (Instagram Story) με θέμα το πόσο εύκολο είναι να προμηθευθεί κανείς βιτριόλι ή οποιοδήποτε άλλο καυστικό υγρό, τονίζοντας πως έναν χρόνο μετά την επίθεση εναντίον της, δεν έχει αλλάξει τίποτα.

"Ένα χρόνο μετά δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο κάθε εγκληματίας έχει πρόσβαση σε επικίνδυνες ουσίες όπως το βιτριόλι, το οποίο έχει χαρακτηριστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο... ως ουσία προς χρήση από τρομοκράτες. Έναν χρόνο μετά που οι νόμοι θα έπρεπε να έχουν αναθεωρηθεί και προσαρμοστεί αναλόγως των ειδεχθών εγκλημάτων που συμβαίνουν, οι αρμόδιοι είναι απλά θεατές. Γιατί πιστεύουν πως δεν τους αφορά το θέμα. Τι άλλο πρέπει να γίνει; Το μόνο που έχει αλλάξει έναν χρόνο μετά, είναι η βουβή ενθάρρυνση του μιμητισμού, μέσα από την απραξία. Οι νόμοι πρέπει να καθορίζονται από τις ανάγκες της κοινωνίας. Κάντε κάτι επιτέλους, αιμορραγούν οι ζωές μας", έγραψε η Ιωάννα.

pal1    pal2

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline