Τετάρτη 8 Μαϊου 2024  11:50:06

Μύκονος, παρά τις υποσχέσεις Μιχ. Χρυσοχοίδη και τα σχεδία της ΕΛΑΣ: Ακρίβεια-κερδοσκοπία, γνωριμίες «μιας νύχτας» και ομάδες τραμπούκων κάθε είδους, που απειλούν και ξυλοκοπούν. Κύριο

8.6.2021 Στην κατάρτιση ειδικού σχεδίου από την Ελληνική Αστυνομία για την ασφάλεια των επισκεπτών στις τουριστικές περιοχές και ειδικότερα στη Μύκονο και τη Σαντορίνη, με δημιουργία καινούργιων αστυνομικών υπηρεσιών και ενίσχυση σε προσωπικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, αλλά και στην Αττική, αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

O ίδιος έκανε λόγο για εμφανή μείωση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα, τόνισε ιδιαίτερα τη διαχείριση των συναθροίσεων και την εφαρμογή του νόμου από πλευράς αστυνομίας, καθώς και τις εκκενώσεις καταλήψεων και τις επιχειρήσεις σε πάρκα και πλατείες.
«Η Ελλάδα είναι μία ασφαλής και φιλόξενη χώρα.

1.Μύκονος: Άνω κάτω το «νησί των ανέμων» – Ξυλοδαρμοί στα στενά

Καθόλου ήρεμα δεν κυλά η καλοκαιρινή σεζόν στην Μύκονο. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουν αναφερθεί δύο ξυλοδαρμοί, οι οποίοι έλαβαν χώρα στα σοκάκια του νησιού.

Συγκεκριμένα, μοντέλο υποστηρίζει ότι δέχτηκε μπουνιές και κλωτσιές από την αρραβωνιαστικιά του διάσημου ποδοσφαιριστή Μαχρέζ. Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, διαδραματίστηκε στη Μύκονο. «Δεν μου αρέσει να μου δίνουν μπουνιές στο πρόσωπο. Αυτοί οι άνδρες άρχισαν να μας βρίζουν, όλους τους φίλους μας και άρχισαν να μας επιτίθενται» δήλωσε η ίδια. Στο βίντεο δείχνει τα χτυπήματά της στο πρόσωπο ενώ χρησιμοποιώντας ένα στιγμιότυπο των όσων τραβήχτηκαν από τη φασαρία υποστηρίζει ότι ήταν η αρραβωνιαστικιά του Μαχρέζ που της επιτέθηκε.

Επίσης, μπουκάλια, μπουνιές και κλωτσιές από 15 άτομα δέχθηκε και ο σωματοφύλακας του «βασιλιά του Instagram», Νταν Μπιλζέριαν. Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε κοντά σε γνωστή κοσμοπολίτικη παραλία του νησιού.
Ο σωματοφύλακας κλήθηκε από ανθρώπους του ξενοδοχείου προκειμένου να επέμβει όταν μια παρέα 15 Γαλλοαλγερινών που είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ άρχισε να παρεκτρέπεται και να δημιουργεί προβλήματα όμως η παρέα άρχισε να εκτοξεύει μπουκάλια αλκοόλ, μέχρι ποτήρια και αιχμηρά αντικείμενα. Σωριάστηκε στο έδαφος αιμόφυρτος και λιπόθυμος.

2.Μύκονος: Άγρια επίθεση στον Έλληνα σωματοφύλακα του Νταν Μπιλζέριαν

Περίπου 15 άτομα Γαλλοαλγερινής καταγωγής τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Ο Νίκος Αραβαντινός, προσωπικός σωματοφύλακας του «βασιλιά του Instagram», Νταν Μπιλζέριαν, δέχθηκε άγρια επίθεση το βράδυ της Πέμπτης στη Μύκονο από ομάδα 15 Γαλλοαλγερινών τουριστών.

Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε κοντά σε γνωστή κοσμοπολίτικη παραλία του νησιού, πιθανότατα σε εξωτερικό χώρο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Ο σωματοφύλακας κλήθηκε από ανθρώπους του ξενοδοχείου προκειμένου να επέμβει όταν μια παρέα 15 Γαλλοαλγερινών που είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ άρχισε να παρεκτρέπεται και να δημιουργεί προβλήματα.
Ο Νίκος Αραβαντινός προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και να ηρεμήσει τους αλλόφρονες τουρίστες.

Βίαιη επίθεση

Όμως, εκείνοι σε έξαλλη κατάσταση άρχισαν να του επιτίθενται πετώντας του ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, από μπουκάλια αλκοόλ, μέχρι ποτήρια και αιχμηρά αντικείμενα. Κάποιοι του επιτέθηκαν από πίσω χτυπώντας τον με κλωτσιές και μπουνιές σε όλο του το σώμα.
Από τη σφοδρότητα των χτυπημάτων ο σωματοφύλακας σωριάστηκε στο έδαφος αιμόφυρτος και λιπόθυμος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline