Σάββατο 15 Ιουνίου 2024  03:07:56

NonPaperNews

NonPaperNews

Η Μαρίνα Καραγάτση ήταν κόρη του Μ. Καραγάτση και της ζωγράφου Νίκης Καραγάτση και μητέρα του ηθοποιού και σκηνοθέτη Δημήτρη Τάρλοου.

Ολοφάνερο ότι ο νέος υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος έχει να δώσει μια δύσκολη μάχη στον τομέα της μείωσης των τιμών και να φέρει σύντομα και πολλά αποτελέσματα, καθώς η Κυβέρνηση δεν θέλει να προβεί στη μείωση του ΦΠΑ, όπως έπραξαν άλλες χώρες σε πρώτη την Ισπανία.

«Οκτώ τα μεγάλα κοινωνικά –οικονομικά θέματα, που μας κόστισαν». Ευθαρσώς, αξιολόγηση και δημόσια παραδοχή του Κωστή Χατζηδάκη. Χωρίς να κάνει αξιολόγηση στους αρμόδιους υπουργούς και υφυπουργούς χειριστές.

Η εκτεταμένη ασυδοσία παντού στις περιοχές αυτές μαζί με την αισχροκέρδεια οδήγησαν στο φαινόμενο του απωθητικού υπερτουρισμού, όπως σε πολλές περιοχές της Ιταλίας, Γαλλίας και της Ισπανίας.

Συνολικά τέσσερις οι μετακινήσεις υπουργών και υφυπουργών - Έντεκα πρόσωπα μένουν εκτός: τέσσερις υπουργοί (Σκρέκας, Καιρίδης, Μιχαηλίδου, Αυγενάκης) και επτά υφυπουργοί - Έντεκα νέες προσθήκες, οι τρεις είναι υπουργοί που είχαν χαρτοφυλάκιο την περίοδο 2019-2023.

Αντιρρήσεις για δεύτερη θητεία της κ. Σακελλαροπούλου από ορισμένους παράγοντες της ΝΔ, θα προτιμούσαν μια προσωπικότητα ταυτισμένη με την ιστορία της παράταξης, όπως είναι ο Σταύρος Δήμας και ο Κων. Καραμανλής.

Η ανάλυση των αποτελεσμάτων από το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών με βάση το φύλο, την ηλικία, τις σπουδές, το επάγγελμα, την προηγούμενη εκλογή και θητεία των υποψήφιων ευρωβουλευτών και όσων τελικά πήραν το χρίσμα.

Ακόμη και στους αριθμούς μπορεί κανείς να ασκήσει ερμηνευτική βία. Μπορεί να βλέπει στα εκλογικά μεγέθη όχι αυτό που μετράνε, αλλά το είδωλο των προκαταλήψεών του. Κάπως έτσι, κάποιοι είχαν «διαβάσει» το αποτέλεσμα προτού καν κλείσουν οι κάλπες την Κυριακή.

«Το πρόβλημα για την κυβέρνηση δεν είναι φυσικά υπουργικό ή μόνο υπουργικό. Είναι ότι δεν έχει μάθει να παίζει χωρίς αντίπαλο.

Σελίδα 1 από 2277