Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022  07:19:31

Εντός Δεκεμβρίου και η ρύθμιση για την επαν-έναρξη τακτοποίησης των μεγάλων αυθαιρέτων.

Σε νέες μειώσεις έως -18,1% προχώρησαν οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ στο «καλάθι του νοικοκυριού» για την 4η εβδομάδα, σύμφωνα με το υπουργείο Ανάπτυξης.

Το 35% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι τα πράγματα στην Ελλάδα θα ήταν χειρότερα αν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

«Μηχανισμός διόρθωσης» στο τραπέζι της Συνόδου των Υπουργών Ενέργειας την Πέμπτη και στο βάθος Plan B για τις γιορτές.

Ή Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος θα ελέγξει σε βαθος και πλάτος τη νομιμότητα της απόκτησης περιουσιακών στοιχείων των προσώπων στην ηγεσία και το Συμβούλιο της «Κιβωτού του Κόσμου», με πρώτο ενδεχόμενο αδίκημα την υπεξαίρεση από τα ταμεία της δομής για ίδιο λόγο.

Μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης αναφέρθηκε και στις αυξήσεις που θα δουν οι συνταξιούχοι από το νέο έτος.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης, το εορταστικό καλάθι θα διαρκέσει 2-3 εβδομάδες και θα περιέχει προϊόντα όπως κρέατα και γλυκά – Εξετάζεται αν θα προστεθούν και αναψυκτικά.

Το σταθερό δολάριο και η αύξηση των κρουσμάτων στην Κίνα ασκούν πίεση στον μαύρο χρυσό. Πτωτικά κινούνται οι τιμές του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές, υπό το βάρος του σταθερού δολαρίου και της αύξησης των κρουσμάτων στην Κίνα, που κατέρριψαν τις ελπίδες για την επαναλειτουργία της οικονομίας του μεγαλύτερου εισαγωγέα αργού πετερελαίου στον κόσμο.

Σελίδα 1 από 221
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline