Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024  06:26:42

Από την 1η Ιουλίου θα εφαρμοστεί στην Ελλάδα η εξαήμερη εργασία - Ευχαριστημένοι οι εργοδότες, δυσαρεστημένα τα συνδικάτα - Θα αποδώσει το μέτρο αναρωτιέται η γερμανική εφημερίδα FAZ.

Στην επταμελή σύνθεση του Ε΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) συζητήθηκαν σήμερα, για δεύτερη φορά, οι υποθέσεις της μεταφοράς του καζίνο Πάρνηθας στο Μαρούσι και το νέο πολεοδομικό σχέδιο των πυρόπληκτων περιοχών στην Ανατολική Αττική.

Καλπάζει η τιμή του παγωτού ενώ την ίδια ώρα η ποσότητα στα συσκευασμένα παγωτά έχει μειωθεί αισθητά.

Στο 21% ανέρχεται το μέσο αντίστοιχο ποσοστό στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Ενας στους τέσσερις ανθρώπους στην Ελλάδα και δύο στους δέκα στην Ευρωπαϊκή Ενωση ζούσαν στο όριο της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού το 2023, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σε ερώτηση για τα τεκμήρια φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών και τις συνέπειες που είχαν για το εκλογικό αποτέλεσμα ο κ. Κ. Χατζηδάκης τόνισε στον ΣΚΑΙ:

Με βαρύ πρόστιμο τιμωρήθηκαν οι ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Εργκίν Αταμάν από τον Αθλητικό Δικαστή, για τις δηλώσεις του Τούρκου προπονητή στον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό.

Το Γενικό Δικαστήριο της Ε.Ε. αποφάνθηκε, υπέρ της ανταγωνίστριας ιρλανδικής Supermac's, ότι η αμερικανική αλυσίδα fast-food χάνει το εμπορικό σήμα «Big Mac» για προϊόντα πουλερικών.

Ο κύριος όγκος των πελατών του FTI κατευθυνόταν σε Κρήτη και Ρόδο (70%), το 20% σε Κέρκυρα και Κω και το υπόλοιπο 10% είχε προγραμματίσει διακοπές σε άλλους προορισμούς της Ελλάδα.

Την αδιανόητη ακρίβεια που ζει ο σκληρά εργαζόμενος Έλληνας αποτυπώνει το κρας τεστ τιμών στα ακτοπλοϊκά, με την ελληνική οικογένεια να βλέπει το ευρώ της να αξίζει στην πράξη λιγότερο εντός συνόρων από ότι εκτός.

Σελίδα 1 από 243
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline