ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ (50)

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το Erasmus days 2021, το σχέδιο BULLDOG που χρηματοδοτείται από την ΕΕ και το πρόγραμμα Erasmus + Sport, οργάνωσε έκθεση ζωγραφικής με θέμα το "bullying στα σπορ". Στο διαγωνσιμό συμμετείχαν πάνω από 60 παιδιά από τρεις χώρες, την Ελλάδα, Ρουμανία και Σλοβακία.

«Το τελευταίο διάστημα, στους ιστιοπλοϊκούς και αθλητικούς κύκλους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού κυρίαρχο θέμα συζήτησης είναι ο «διασυρμός» του θρύλου του Ελληνικού αθλητισμού, τέσσερις φορές Ολυμπιονίκη και παγκόσμιου πρωταθλητή Νικόλα Κακλαμανάκη στα πολιτικά δικαστήρια».

Το CAS δημοσιοποίησε το έγγραφο με την απόφαση για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας, επιστρέφοντας τους 7 βαθμούς στον ΠΑΟΚ, αλλά όχι στην Ξάνθη.

Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο είχε κατακτήσει 2 χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκοποβολής, όπου αγωνίστηκε παρά την εγκυμοσύνη της - Η άτυχη πρωταθλήτρια έπασχε από προεκλαμψία, η οποία δεν είχε διαγνωστεί από τους γιατρούς - Έρευνα από το Υπουργείο Υγείας της Σερβίας για τυχόν παραλείψεις.

Οι Ερυθρόλευκοι με ανακοίνωσή τους ξεκαθάρισαν ότι επιθυμία τους είναι να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα και να κριθούν οι τίτλοι στα γήπεδα. – «Τη δική μας ιστορία δεν τη βαραίνει καμιά χούντα, ντροπή τύπου Γουέμπλει, καμμιά κυβέρνηση δεν μας έσωσε από την Β' Εθνική η με δικαστικές αποφάσεις».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αμετακίνητη και ασυμβίβαστη, όπως δηλώνει, πέρασε ξανά στην... επίθεση προς την ΕΠΟ για σειρά ζητημάτων που αφορούν και στην υπόθεση των ΠΑΟΚ - Ξάνθης αλλά και στον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ελληνικής Ομοσπονδίας.

Σελίδα 1 από 4
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline