Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023  00:16:25
Υγεία-Βιοτεχνολογία

Υγεία-Βιοτεχνολογία

Ολες οι εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και της βιοτεχνολογίας

Μια ψυχοθεραπεύτρια εξηγεί πώς τα αρωματικά κεριά μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα μειώνοντας το στρες και βελτιώνοντας τη διάθεση.
Ανάρπαστα τα στικάκια νικοτίνης στους νέους που πωλούνται στα περίπτερα. Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη πως τρεις μαθητές Γυμνασίου στην Κρήτη λιποθύμησαν από στικ νικοτίνης, μια…
Η γήρανση συνδέεται με πολυάριθμα προβλήματα υγείας και πολλές δυσλειτουργίες των συμπεριφορών μας. Ένα από αυτά είναι και ο κακός ύπνος, ο οποίος μπορεί να…
Η λειτουργία της επιτροπής είναι αμισθί - Η κυβέρνηση θα ασχοληθεί ενεργά με τις μεγάλες προκλήσεις που αφορούν στην Τεχνητή Νοημοσύνη, τονίζει ο πρωθυπουργός.
«Μη φοβάσαι, θα τα καταφέρεις, υπάρχει φως μετά το σκοτάδι». Μια προσωπική ιστορία ελπίδας που αφορά πολλούς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.
Το τυποποιημένο ποσοστό θανάτου της ΕΕ για ψυχικές διαταραχές και διαταραχές συμπεριφοράς ήταν 39,1 θάνατοι ανά 100.000 άτομα το 2020.
Για άτομα, ηλικίας άνω των 65 ετών,ι είναι σημαντικό, είναι εάν και εφόσον βγουν θετικοί στον κοροναϊό, «αμέσως να αναζητήσουν θεραπεία από τον γιατρό τους.
Το κλείσιμο 7 μονάδων του οργανισμού έχει φέρει αναστάτωση με εξαρτημένους και εργαζόμενους να αντιδρούν στο σχέδιο της διοίκησης του ΟΚΑΝΑ.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας, το αντιγριπικό εμβόλιο πρέπει να χορηγείται έγκαιρα, καθώς απαιτούνται περίπου δύο εβδομάδες για την επίτευξη ανοσολογικής απάντησης.
Παρά την υψηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά, αυτός ο αγαπημένος καρπός κρύβει πολύτιμα οφέλη για τον οργανισμό.
Σελίδα 1 από 71
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline