Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023  11:55:03
Πρόσωπα

Πρόσωπα (2963)

Πρόσωπα της εβδομάδας που διανύουμε

«Ο πρωθυπουργός είπε ότι πιστεύει στην ισότητα στο γάμο και θα το φέρει αυτό στη Βουλή», τόνισε χαρακτηριστικά.
Όπως ήταν αναμενόμενο στο κλίμα πόλωσης και αλληλοεξόντωσης στον ΣΥΡΙΖΑ για τη φράση «κρατίδιο» στην Βόρεια Κύπρο ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συνεργάτη της Εφης Αχτσιόγλου, Νάσο Ηλιόπουλο να εκτιμά ότι «δεν ήταν λεκτικό λάθος», αλλά κάτι που εμπίπτει «περισσότερο αυτού…
«Η συμφωνία που κάναμε με τον Στέφανο Κασσελάκη ήταν στο φως της ημέρας» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Εάν βγει ο Κασσελάκης είναι μια επιλογή που δυσχεραίνει το στόχο να φύγει η Δεξιά και απομακρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ από το χώρο της Αριστεράς» είπε ο Νίκος Φίλης.
Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη τιμά τη μνήμη και το έργο της σπουδαίας βιολονίστριας και μεγάλης δωρήτριας Ισμήνης Χρυσοχόου-Κάρτερ, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση-συναυλία τη Δευτέρα  9 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 19.00 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Σημειώνεται, πάντως, ότι η χθεσινή επανεμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα και η δήλωσή του ότι «βιάστηκαν όσοι κήρυξαν απόντα τον ΣΥΡΙΖΑ» έκανε ορισμένους να σκεφτούν ότι πιθανώς ο πρώην πρόεδρος του κόμματος να πάρει θέση τις επόμενες μέρες και να δηλώσει ανοικτά την στήριξή του σε…
Σελίδα 1 από 297
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline