Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024  00:20:50

Η Θεοδώρα Τζάκρη βέβαια, με δηλώσεις της στο MEGA, επέμεινε ότι όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι βρίσκονται ακόμη «στο ίδιο status», διότι «η επικύρωση η τυπική των υποψηφιοτήτων» θα προκύψει από το έκτακτο συνέδριο.

Ετοιμη είναι η πλατφόρμα που θα παρέχει οδηγίες στους γονείς για εργαλεία και ρυθμίσεις «parental control» (γονικός έλεγχος) στα κινητά που χρησιμοποιούν οι ανήλικοι, σύμφωνα με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου. Ετσι, η νέα πλατφόρμα μένει να ανακοινωθεί πλέον από τον πρωθυπουργό.

«Μίνιμουμ πράξη αξιοπρέπειας η ψήφος για τον αποκλεισμό Κασσελάκη», είπε μεταξύ άλλων η Όλγα Γεροβασίλη.

Ο πιο διάσημος σχεδιαστής μόδας της Ιταλίας δεν ανοίγει τα χαρτιά του για τον οίκο μόδας.

Σε μια ευαίσθητη όσο και προσωπική αποκάλυψη προχώρησε από τη Βουλή η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Για «προβοκάτσια» και «ενέργειες που αποδοκιμάζει» έκανε λόγο ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του σχετικά με τα sms και τα email που στάλθηκαν ως κάλεσμα για σαμποτάζ της ΚΕ το Σάββατο.

Καθώς οι κοινωνικές νόρμες αλλάζουν, η ενηλικίωση αφορά πλέον περισσότερο τα προσωπικά ορόσημα, με την ανεξαρτησία και τη σταθερότητα να γίνονται βασικοί δείκτες, παρά μια συγκεκριμένη ηλικία.

Δύο άτομα συνελήφθησαν επ' αυτοφόρω από την Ελληνική Αστυνομία, την ώρα που έκαναν πλιάτσικο σε καλώδια και άλλα υλικά.

«Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη όχι στους αρχηγούς, όχι στους διατελέσαντες πρωθυπουργούς αλλά στον απλό Νεοδημοκρατή».

Σελίδα 1 από 40
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline