Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024  19:40:36

Την Ελλάδα και την Αρχαία Ολυμπία επέλεξε η κορυφαία Αμερικανίδα λυρική ερμηνεύτρια Τζόυς ΝτιΝτονάτο για την παγκόσμια πρεμιέρα του πρωτότυπου έργου της με τίτλο «Eden in Olympia», που περνά ένα ισχυρό μήνυμα για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την περιβαλλοντική διαχείριση και περιλαμβάνει την ερμηνεία του Ολυμπιακού Ύμνου, για πρώτη φορά, σε τρεις διαφορετικές γλώσσες, σε ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά.

Δημοσκοπήσεις, αυξανόμενες πιέσεις από κορυφαία στελέχη και πλέον ο... Covid συνθέτουν ένα ασφυκτικό πλαίσιο για τον Αμερικανό πρόεδρο - Ο χρόνος για τους Δημοκρατικούς τελειώνει, την ώρα που οι Ρεπουμπλικανοί βιώνουν ένα πανηγυρικό συνέδριο στο Μιλγούοκι – Οι «μετατοπίσεις» Μπάιντεν ως προς τις προθέσεις του, πάντως, αυξάνουν την αβεβαιότητα ότι θα φτάσει έως το τέλος της κούρσας.

Μπελέρης: «Έχω καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης». Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Φρέντι Μπελέρης μιλώντας στο Mega εκτίμησε ως οξύμωρο ότι οι Αλβανοί είναι οι πρώτοι αιτούντες άσυλο σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αφήνοντας σαφείς αιχμές για την πολιτική πραγματικότητα στην Αλβανία.

Με αφορμή τα 70ά της γενέθλια, ένα ντοκιμαντέρ της δημόσιας γερμανικής τηλεόρασης διάρκειας δυόμισι ωρών προσπαθεί να ρίξει φως στα επτασφράγιστα μυστικά της.

Η απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ έκανε πολλούς ευαγγελικούς χριστιανούς να πιστεύουν πως ο Θεός προστάτευσε τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο.

Η παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, θεωρείται από τον τουρκικό Τύπο ως μια συμβολική πράξη έντονης αμφισβήτησης των τουρκικών θέσεων.

Τι καταγράφει η δημοσκόπηση της εφημερίδας «Πελοπόννησος» για τους Ανδρουλάκη και Δούκα – Πόσο κοντά είναι ο Γερουλάνος και η Διαμαντοπούλου – Μπορεί να ξαναγίνει κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ;

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Λύτρα. Τα μέλη του αρμόδιου Δικαστικού Συμβουλίου στο βούλευμα που εξέδωσαν εξηγούν τους λόγους που δεν έγινε αποδεκτό το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε ο Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με την Ματίνα Παγώνη, ο Δημήτρης Κόκοτας αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα ενώ η κατάστασή του παραμένει σταθερή.

Ο Μπάιντεν αποκάλυψε συμφωνία επί της αρχής ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς.

Σελίδα 1 από 406
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline