Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023  18:52:47

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα σε άρθρο του γαλλικού περιοδικού Le Point.

«Εμείς, ως κοινωνία, μας αρέσει να δουλεύουμε ως τα 67, είναι ωραίο, είναι μέρος της ζωής μας», δήλωσε ο γαλάζιος βουλευτής στον ΣΚΑΪ.

Η Νίκη Κεραμέως θα παραμείνει στη θέση της, ακόμα και αν χρειαστεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας υπηρεσιακή κυβέρνηση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Όλες οι δυνατότητές μας, πυραυλικές και άλλες, θα πέσουν πάνω στην Μπούντεσταγκ, το γραφείο του καγκελαρίου και ούτω καθεξής».

Τα σχόλια Βαρθολομαίου αποτελούν μια μομφή στον Ρώσο Πατριάρχη Κύριλλο, του οποίου η πλήρης ευλογία για την εισβολή της Μόσχας στην Ουκρανία.

Τον υπουργό Αμυνας της Ιταλίας, Γκουίντο Κροσέτο, δέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στον οποίο παρέθεσε και δείπνο με παρόντα και τον Ελληνα υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Δημοκρατίας μετά την καρατόμηση Σκούμα.

Η νεαρή γυναίκα είχε προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ύστερα από την απόφαση του Αρείου Πάγου να απαλλάξει τον 27χρονο από την κατηγορία του βιασμού από γόνο γνωστής οικογένειας επιχειρηματιών εκ Κύπρου.

Αποκαλύφθηκε η πλαστότητα των πιστοποιητικών εισαγωγής και επιβλήθηκε πολλαπλό τέλος λαθρεμπορίας.

Σελίδα 1 από 368
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline