Τρίτη 19 Μαρτίου 2024  11:58:15
Πολιτιστική ατζέντα

Πολιτιστική ατζέντα

Για να είστε "μέσα" στα πολιτιστικά δρώμενα

Το Φεστιβάλ της 'Ανοιξης επιστρέφει τον Απρίλιο (8-20/4) στο Μέγαρο. Καινούργιους αλλά και καθιερωμένους κύκλους εκδηλώσεων, λαμπρούς σολίστ της νέας γενιάς, αλλά και καταξιωμένους καλλιτέχνες, διεθνούς…
«Άγνωστα» μουσεία ανά την Ελλάδα. «Κρυμμένοι» θησαυροί που μας καλούν να τους ανακαλύψουμε και να μάθουμε την ιστορία του τόπου μας.
Η Αλεξάνδρα Γουλάκη - Βουτυρά, γενική διευθύντρια του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ., μας βάζει στο παρασκήνιο δύο πρωτότυπων εκθέσεων.
Η νέα χρονιά φέρνει πολλές και ενδιαφέρουσες εκθέσεις στα μουσεία της Αθήνας.
Η μάχη της Χαιρώνειας, ο θρίαμβος του Φιλίππου και η ανάδυση του Μ. Αλεξάνδρου.
Ο νέος πολιτιστικός χώρος στο κέντρο της Αθήνας εστιάζει σε μια βιωματική εμπειρία, που αφυπνίζει την αγάπη των επισκεπτών για τη Μαρία Κάλλας και στη…
Πιο περίτεχνα ζωγραφισμένος από όσο ήδη γνωρίζαμε φαίνεται πως ήταν ο γλυπτός διάκοσμος του Παρθενώνα - «Εμπριμέ» ένδυμα με αιγυπτιακό μπλε φορούσε η Διώνη.
Η μινιμαλιστική μουσική του Φίλιπ Γκλας, που έντυνε το καλειδοσκόπιο των εικόνων του ποιητικού ντοκιμαντέρ του Γκόντφρεϊ Ρέτζιο, παραμένει συναρπαστική.
Ηταν σίγουρα ένα από τα πιο θερμά θεατρικά καλοκαίρια, με την Επίδαυρο και τις παραστάσεις της να κυριαρχούν στο φεστιβαλικό σκηνικό.
Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου με μεγάλη συναυλία. Έπειτα από 15 χρόνια το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του με τη μεγάλη συναυλία…
Σελίδα 1 από 17
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline