Σάββατο 27 Ιουλίου 2024  08:26:04

Κύκλοι του Υπουργείου Αμυνας στέλνουν σκληρή απάντηση στην Τουρκία μετά από τουρκικές διαρροές για το επεισόδιο στην Κάσο.

Το μικρό κοριτσάκι που μεγάλωνε στα Παιδικά Χωριά SOS έχει εξελιχθεί σε μια σύγχρονη καλλίγραμμη κοπέλα - Πώς είναι 20 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Από εμπάθεια, σκοπιμότητα ή με αντάλλαγμα να λάβουν ένα χρηματικό ποσόν για να σιωπήσουν.. Όμως όλο και λιγότερο εξαπατούν πλέον ως ...θύματα» αστυνομικές και δικαστικές αρχές.

Δεν θα καθυστερούσε σκοπίμως να υποστηρίξει μια «αδύναμη γυναικεία υποψηφιότητα», ούτε σκέφτονταν με επιφυλάξεις και άλλες σκοπιμότητες λ.χ. για την υποψηφιότητα της Μισέλ Ομπάμα ως υποψηήφιας προέδρου των Δημοκρατικών....

Από ποιούς Έλληνες και Ελληνίδες περιμένουμε μετάλλια στο Παρίσι. Μπορεί 8-10, τα διπλάσια από το 2020 στο Τόκυο. Και αρκετές μεγάλες διακρίσεις στους έξι πρώτους.

Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τον επόμενο μήνα. Όσο πλησιάζουμε στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού και οι εκδρομείς του Αυγούστου ετοιμάζονται για τις διακοπές τους, ο καιρός είναι ένα από τα στοιχεία που τους απασχολεί.

Σελίδα 1 από 493
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.