Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022  22:51:50

Το τεράστιο διαμάντι φέρει την ονομασία «Το Αίνιγμα» («The Enigma») δεδομένου πως εκτιμάται πως δημιουργήθηκε από την πρόσκρουση κάποιου μετεωρίτη στη Γη.

Τριήμερο δοκιμασίας για την «εν κλειστώ» συμπεριφορά εκατομμυρίων Ελλήνων, που θα χαρακτηρίσει τόσο τον ιδιωτικό τομέα και την εκπαίδευση αλλά και όσους δεν θα εργάζονται-προσέρχονται σε Υπουργεία, ΟΤΑ, ΔΕΚΟ.

«Μόνο τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης της ΝΔ, οι συμβασιούχοι αυξήθηκαν από 100.603 σε 127.176, ενώ την ίδια περίοδο ο αριθμός των μονίμων δημοσίων υπαλλήλων μειώθηκε ελαφρά.

Καθημερινά και αιχμηρά είναι τα σχόλια του για τις λαθεμένες-προβληματικές-αποτυχημένες κυβερνητικές αποφάσεις στα περισσότερα Υπουργεία αλλά και στην κορυφή της Κυβέρνησης και στο Μαξίμου.

Οι γλωσσολόγοι διαπίστωσαν πως πρόκειται για ποικιλία από ποντιακά, με δομικές ομοιότητες ως προς την αρχαία ελληνική γλώσσα, οι οποίες όμως δεν παρατηρούνται στα νέα ελληνικά.

«Για τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, είναι μια ακόμα ευκαιρία για να σπείρει τον διχασμό» σχολιάζει η ΟΝΝΕΔ. Η κοινωνική αλληλεγγύη στα θύματα είναι άγνωστη λέξη γι' αυτούς, τονίζει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Στελέχη του Αρχηγείου Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ ταξίδεψαν στην Ελλάδα, με το Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών του Ελληνικού Στρατού να λαμβάνει την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία.

Πρόκειται για ταινία δράσης, που θα σχετίζεται με έναν πρώην κατάδικο - Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μετά το Πάσχα και οι τοπικές αρχές λένε ότι θα συμμετάσχει και πασίγνωστος ηθοποιός, με τις... φήμες να μιλούν για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Σελίδα 1 από 723
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline