Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023  20:06:05

Στο κέντρο της περιοχής ξεχωρίζει το δάσος τραχείας πεύκης, ενώ η πανίδα της περιοχής περιλαμβάνει ενδημικά και σπάνια είδη.

Στην πρόθεση του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη να αγοράσει και άλλα λιμάνια εκτός της Θεσσαλονίκης θέλοντας να επεκτείνει την επιρροή του αναφέρεται η οικονομική εφημερίδα του Ντίσελντορφ Handelsblatt και σημειώνει:

«Το να πιστεύει κανείς πως ο Δαβίδ μπορεί να είναι πορνογραφικό θέαμα, σημαίνει πραγματικά πως δεν κατανοεί το περιεχόμενο της Βίβλου, δεν κατανοεί τον δυτικό πολιτισμό και ούτε την αναγεννησιακή τέχνη».

Διαπραγματεύονταν την αμοιβή τους ανάλογα με τους νεκρούς που θα είχε η τρομοκρατική επίθεση που θα εξαπέλυαν σε ισραηλινό εστιατόριο και σε μια περιοχή με εύγλεκτες παλαιές κατασκευές.

Με ελάχιστη μείωση οι τιμές των καυσίμων έως τώρα παρά την αισθητή (πάνω από 12-15%) πτώση εδώ και τρεις εβδομάδες. ενώ επί τρεις συνεχείς εβδομάδες δεν έχει γίνει καμία ανάλογη μείωση στη βενζίνη και το πετρέλαιο.

Διπλή ανησυχία από την μια μεριά της σταδιακής αποστασιοποίησης των νέων από την πολιτική, ενώ οι εναπομείναντες φέρονται δημοσκοπικά να προτιμούν περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ.

Ανδρουλάκης στον ΣΚΑΪ για την πρωθυπουργία: «Υποψήφιοι πολιτικοί αρχηγοί είναι όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων... εκτός από Μητσοτάκη και Τσίπρα.

Σελίδα 1 από 951
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline