Σάββατο 23 Μαρτίου 2019  13:26:53

Την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα στη Βόρεια Μακεδονία, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ΜΙΑ.

Δεν προκάλεσαν ενθουσιασμό στην Κυβέρνηση, σε πολλούς Υπουργούς και δημάρχους οιι παρατηρήσεις-καταγραφές αδυναμιών κακοδιοίκησης και ταλαιπωρίας των πολιτών.. Παραδόθηκε από τον Συνήγορο του Πολίτη Ανδρέα Ποττάκη, στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, η 20η ετήσια έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη για το 2018.

Σύμφωνα με υπολογισμούς κομματικών ύποπτες πόλεις για παρόμοια επεισόδια είναι οι Αθήνα και άλλες στο Λεκανοπέδιο Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Βέροια, Έδεσσα, Κιλκίς, Φλώρινα, Δράμα, Σέρρες, Γιαννιτσά.

«...Η διαφωνία του κυρίου Πέτρου Κόκκαλη σε σχέση με την ανάληψη από τον Δήμαρχο Πειραιά, της θέσης του Πρόεδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η οποία έγινε μετά από πρόταση και σύμφωνη γνώμη όλων των μελών του Δ.Σ. και άρα και του κ. Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. στις 30/11/2018, προφανώς εμφανίστηκε τις τελευταίες ημέρες, καθώς ουδέποτε είχε εκφράσει παρόμοια θέση τόσο στον Δήμαρχο όσο και στη δημοτική μας ομάδα...».

Απαξιωμένη πολλαπλά, με βαριές κατηγορίες γύρω από το δημόσιο χρήματα για χρέη και παράνομες συντάξεις, με απόψεις αναρχίζουσες έως απάνθρωπες για τα θύματα της 17Ν και τους φλεγόμενους αστυνομικούς από βόμβες μολότωφ, αναγκάσθηκε να παραιτηθεί, όπως της ζητήθηκε από το Μαξίμου.

«Για άνδρας που αντιμετωπίζει άμεσα εκλογικό αφανισμό, ο Αλέξης Τσίπρας μοιάζει τόσο απροβλημάτιστος όσο ο Σωκράτης όταν ετοιμαζόταν να πιει το κώνιο».

«...Φτάσαμε στα 30 εκατ. αλλά οι επενδύσεις σε υποδομές όπως δίκτυα και υπηρεσίες κοινής ωφελείας δεν έχουν γίνει», υπογράμμισε. Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ απαρίθμησε οκτώ κρίσιμα σημεία που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης:

Σελίδα 1 από 648