Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022  16:46:45

Για τον πόνο. «Μπαινόβγαινα για κανένα τετράμηνο στον "Ευαγγελισμό" για χημειοθεραπείες, παρακεντήσεις κ.λπ. "Πονάτε;" με ρωτούσαν. "Και να πονάω θα στο δείξω;"».

Η απάντηση του κυβερνώντος κόμματος στις δηλώσεις του εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ελαφρυντικό που αναγνωρίστηκε από το Εφετείο Λαμίας στον δολοφόνο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Με συνέπεια να αποφυλακισθεί και με τη δεύτερη απόφαση.

Ο κυλιόμενος μέσος όρος των εισαγωγών στα νοσοκομεία, ανεβαίνει επικίνδυνα, τις τελευταίες μέρες. Ειδικοί προειδοποιούν ότι θα υπάρξει μια σχετική πίεση σε απλές κλίνες των νοσοκομείων και θα αυξηθούν οι θάνατοι.

Ο υπουργός Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, εξήγησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι η μείωση στους λογαριασμούς αναμένεται να φανεί από την 1η Αυγούστου. Συγκεκριμένα, ο κ. Σκρέκας δήλωσε:

Η βιογραφία του σπουδαίου ηθοποιού Δημήτρη Χορν, αληθινά αναντικατάστατου, κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις Εκδόσεις Λυκόφως με την υπογραφή του δημοσιογράφου και κριτικού Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη, καλύπτοντας όλο το φάσμα της ζωής και της καριέρας του. Βιβλίο – λεύκωμα με πλήθος φωτογραφιών και ντοκουμέντων εποχής.

Σελίδα 1 από 808
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline