Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019  13:54:20

Λεπτομέρειες για ζωή και το έργο του Σουλτάνου ωστόσο έγιναν περαιτέρω γνωστές και λόγω του μεγάλου του έρωτα για την Χιουρέμ, την σκλάβα που έκανε επίσημα σύζυγο του.

Με την σημαντική αυτή απόφαση μπαίνει ουσιαστικά τέλος στις υπερβολικές χρεώσεις στις διασυνοριακές πληρωμές στην ΕΕ εκτός Ευρωζώνης, καθώς εξισώνεται το κόστος διασυνοριακών πληρωμών σε ευρώ και των εγχώριων πληρωμών.

Κ. Χατζηδάκης: Η συμφωνία κυβέρνησης-τραπεζών οδηγεί στη συρρίκνωση της προστασίας της α' κατοικίας, γιατί μπήκαν νέοι κόφτες για δεκάδες χιλιάδες δικαιούχους.

Ερωτηματικά και απορίες προκάλεσε στην Ελλάδα η δήλωση του αλβανού πρωθυπουργού για παρασκηνιακές συζητήσεις, του είδους μυστικής διπλωματίας όπως συνέβη με τα Σκόπια.

Στο Μαξίμου πιστεύουν μετά τις εξελίξεις αυτές και εφέτος ότι δεν είναι τόσο μεγάλη η φθορά τους και η δυσφορία στον αγροτικό κόσμο, όσες εμφανίζουν οι δημοσκοπήσεις.

Ο Τόλκας και οι «ψεύτες, ανίκανοι Συριζαίοι». Τι έλεγε ο κ. Τόλκας κατά του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο το μακρινό 2015 αλλά και το 2017.

Πολύ σοβαρές παρανομίες, με σοβαρές συνέπειες στην οδική ασφάλεια όλων, καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ οι οποίες όπως φαίνεται δεν λαμβάνονται σοβαρά από το υπουργείο Μεταφορών...

Διαρκείς πλέον οι διατεταγμένες δολοφονίες από τον Κορυδαλλό και επίσης οι δολοφονίες ανάμεσα σε μισούμενες συμμορίες στον ίδιο χώρο.

Συγνώμη του Δ.Γιαννακόπουλου για το γυναικείο εσώρουχο στις θέσεις του Ολυμπιακού και νέες σκληρές δηλώσεις κατά των Αγγελόπουλων. ΚΑΕ Ολυμπιακός : «Ποτέ ξανά με Παναθηναϊκό χωρίς ξένους διαιτητές».

Σελίδα 1 από 631