Κυριακή 26 Μαϊου 2019  19:05:37

«Δεν έρχεσαι στο μαγαζί μας να χορτάσεις, έρχεσαι να ζήσεις μία εμπειρία» είναι η απάντηση του υπεύθυνου του καταστήματος στη Μύκονο, το οποίο βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας τις τελευταίες μέρες.

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ποντιακού Ελληνισμού συμμετείχε σε αξιοσημείωτες και εμβληματικές εκδηλώσεις με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων.

«Θα νικήσουμε πάλι σε όλα, γιατί οι καλύτερες ημέρες είναι μπροστά μας. Στην κάλπη μετριέται το μπόι του Λαού μας και το ανάστημα του πρέπει να είναι υψηλό».

Επεσήμανε δε πως «μέχρι την Κυριακή δεν χωράει κανείς εφησυχασμός. το μήνυμα αυτής της μεγαλειώδους συγκέντρωσης να φτάσει παντού. Καμία ψήφος δεν πρέπει να ξοδευτεί σε λάθος κατεύθυνση. Τώρα είναι η ώρα..Στις 26 ψηφίζουμε στις 27 σελίδα γυρίζουμε όλοι μαζί..».

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. Ικανοποιητική καταρχήν αλλά πάντα περιορισμένη αναμένεται ότι θα είναι η προσέλευση των Ελλήνων του εξωτερικού στις κάλπες για τις ευρωεκλογές σε ορισμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Ανύπαρκτη στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εμφανίστηκε βέβαιος για την είσοδο των ΑΝΕΛ στην Ευρωβουλή και στη Βουλή, ενισχυμένων εκλογικά, «προκαλώντας» μάλιστα και σε στοίχημα συγκεκριμένη εταιρεία δημοσκοπήσεων, τα έσοδα από το οποίο «θα τα δώσουμε σε υποτροφίες παιδιών».

Αυτοσυγκράτηση για το επόμενο βήμα από τους Ευαγ. Αντώναρο και Άρη Σπηλιωτόπουλο. Καταλυτική δήλωση Καραμανλή: «Είμαστε όλοι συστρατευμένοι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Σελίδα 1 από 676