Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019  12:06:38

«Μόνο τανκς δεν μπορείς να βρεις μέσα στη φυλακή και αυτό γιατί δεν χωράει να περάσει», είχε πει κάποτε ένας αρχιφύλακας του Κορυδαλλού και είχε γίνει ανέκδοτο μεταξύ κρατουμένων αλλά και υπαλλήλων.

Σχεδόν κανένα από αυτά, δεν είναι από τα λεγόμενα παραδοσιακά επιστημονικά επαγγέλματα και ιδιαίτερα από τις θεωρητικές επιστήμες και σπουδές.

Υπόθεση που έγινε πριν από.... οκτώ χρόνια και είχε προκαλέσει τότε σεισμό για τους πυροβολισμούς, το κοσμικό προφίλ των πρωταγωνιστών και τις φήμες για περίπλοκες σχέσεις του Αγγλούπα με τις αδελφές Φαρμάκη.

Σε κατάσταση οργής για την ταπείνωση-υποστολή της σημαίας τους και με διάθεση επικήρυξης για όποιο δράστη, απαγωγέα ή δολοφόνου, οι Τούρκοι είχαν δημοσιοποιήσει το όνομα και τα στοιχεία του 16χρονου Ελληνοκύπριου, Σάββα Κουλέντορου, ζητώντας την σύλληψη και την παράδοσή του.

Οι πρώτες περιγραφές για τις κινήσεις στο παρασκήνιο του τότε αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημ. Παπαγγελόπουλου.

Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα έχουν οριστικοποιηθεί, μαζί με τους θεσμούς, τα πέντε σημεία-πρωτοβουλίες για την επιβίωση της εταιρείας και τη έξοδο της από τη δυσχερή θέση.

Οι κινηματογραφικοί κριτικοί της «Guardian» επέλεξαν τις καλύτερες ταινίες από την παραγωγή των τελευταίων 20 ετών, χωρίς να γνωρίσουν αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια.

Ομάδες ανομίας, όπως οι διακινητές ναρκωτικών, που απομακρύνονται ένα σημείο της Αθήνας και μετακινούνται σε άλλα. Με τους αναρχικούς σε δράση βίας και ανομίας εκτός Εξαρχείων. Με τους σκληρούς εγκληματίες σε πολλαπλή δράση.

Σελίδα 1 από 734