Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024  19:26:03

«Τα έντονα χρώματα, οι ελληνικοί συμβολισμοί και οι πειραματικές φόρμες του Αλέκου Φασιανού δεν ήταν ποτέ πιο hot», γράφουν οι Financial Times.

«Δεν υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο στοιχείο για τον Όμηρο ως ιστορική προσωπικότητα», είπε ο αρχαιολόγος Μιχάλης Κοσμόπουλος κατά την τελετή υποδοχής του στην Ακαδημία Αθηνών.

Ανάγκη, λέγεται, για μεγαλύτερη ψυχραιμία και ανοχή στην κριτική από την Ένωση Δικαστών, και όχι ότι είναι πολύ συχνά κακοπροαίρετη και κυνήγι μαγισσών».

Αισιοδοξούν πάντως πάντως ότι αυτός μεγάλος αριθμός του ενός εκατ. ψηφοφόρων της ΝΔ του 2023 μόλις, είναι δυσαρεστημένοι ποικιλοτρόπως αλλά δεν μετακινήθηκαν σε άλλα κόμματα (πλην ολίγων δεκάδων χιλιάδων στα μικρά κόμματα).

Ρεπορτάζ των ρεπορτάζ από έγκυρα δημοσιεύματα και αξιόπιστες προβλέψεις για τις «σκοτεινές προθέσεις και επιλογές» του νέου ανασχηματισμού, στον οποίο οδήγησε στο απρόβλεπτο σοκ του 28,5% στις Ευρωεκλογές.

Σελίδα 1 από 471
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline