Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024  20:05:21
Αιχμηρά

Αιχμηρά

Η επικαιρότητα με αιχμηρά σχόλια

Η παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, θεωρείται από τον τουρκικό Τύπο ως μια συμβολική πράξη έντονης αμφισβήτησης των τουρκικών θέσεων.
Η δυνατότητα κάλυψης όλου του οικοπέδου υπογείως που δίνει ο Νέος Οικοδομικός Κανονισμός αλλάζει τον χαρακτήρα περιχώρων της πρωτεύουσας, τονίζει στην «Κ» ο δήμαρχος Κηφισιάς…
Αυτοκινητοβιομηχανίες αναγκάζονται να αναθεωρήσουν τον προγραμματισμό τους μετά την πτώση των πωλήσεων των αυτοκινήτων μηδενικών ρύπων.
Οπως προκύπτει από στοιχεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ), αν και οι αυξήσεις των τιμών στα εισιτήρια είναι μηδενική σε σύγκριση με πέρυσι και…
Οι Συντηρητικοί έλαβαν την απάντηση που τους άξιζε. Κατείχαν την εξουσία για 14 χρόνια και έχουν ελάχιστα να δείξουν, πέρα από την επώδυνη έξοδο από…
Επτά φορές .... μικρότερη, βγάζει την ελληνική μειονότητα η « Απογραφή» του άθλιου Εντι Ράμα. Μόλις 23.485 άτομα.
Για μια «ιστορική νίκη» της Ακροδεξιάς στη Γαλλία κάνει λόγο το πρακτορείο Reuters, υπογραμμίζοντας ότι το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου αποτελεί «τεράστια αποτυχία για τον…
«Σε επικείμενο νομοσχέδιο που θα έρθει σε λίγες ημέρες θα διευρύνουμε τις αρμοδιότητες όσο αφορά τις περιπτώσεις παραβατικότητας και στο μπάσκετ».
«Μαύρη λίστα» με 81 ευρωπαϊκά μέσα μαζικής ενημέρωσης δημοσίευσε χθες το Κρεμλίνο, συμπεριλαμβανομένων και τεσσάρων ελληνικών.
Πρωτοφανές το φαινόμενο στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, καθώς το ποσοστό της αποχής διαμορφώθηκε στο 60,28% και σε σύνολο 6.120.379 εκλογέων συμμετείχαν στις εκλογές μόνον οι 2.431.242.
Σελίδα 1 από 176
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline