Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022  21:09:20

Ένα ακόμα μεγάλο όνομα της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας έρχεται στην Ελλάδα, καθώς η Nobu Hospitality ανακοίνωσε την λειτουργία του πρώτου της ξενοδοχείου στη χώρα, και συγκεκριμένα στη Σαντορίνη.

Η Βικτόρια Μπέκαμ επιστρέφει στις γραμμές και στα πατρόν που αναδεικνύουν τις γυναίκες με καμπύλες, όπως ξεκίνησε την καριέρα της στη μόδα, σε μια προσπάθεια να ανακάμψουν τα έσοδα της εταιρείας ρούχων που διαθέτει και η οποία κατέγραψε μεγάλες ζημίες λόγω της πανδημίας.

Νέες «φουρτούνες» στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας. Ο πρίγκιπας Χάρι ζητά να έχει αστυνομική προστασία όταν βρίσκεται στο Νησί και μάλιστα απειλεί ότι θα κινηθεί εναντίον της κυβέρνησης εάν δεν του παράσχει ασφάλεια, που προσφέρεται να πληρώσει ο ίδιος, όταν επισκέπτεται τη χώρα του.

Ιστορική στροφή έκαναν, εντυπωσιάζοντας οι Times καθώς επί 50 χρόνια στήριζαν την κυβέρνηση και το βρετανικό μουσείο στη θέση κατά της επιστροφής των μαρμάρων και σήμερα ανακοινώνουν ότι αλλάζουν γνώμη.

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την απόπειρα του πρίγκιπα Άντριου να αποφύγει την αγωγή της Βιρτζίνια Τζιούφρε εναντίον του. Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την Τετάρτη την απόπειρα του πρίγκιπα Άντριου να αποφύγει την κατάθεση αγωγής της Βιρτζίνια Τζιούφρε εναντίον του. Συγκεκριμένα, ο δικαστής είπε ότι η αγωγή της Τζιούφρε μπορεί να προχωρήσει.

Κορυφαία brands περιορίζουν τους εξωτερικούς λιανοπωλητές που διαθέτουν τα προϊόντα τους και επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στο να κάνουν τους πελάτες να αγοράζουν απευθείας από τα δικά τους κανάλια.

Ενέργειες όπως αυτές με στόχο τις τρεις κυρίες έχουν θορυβήσει τον ΟΗΕ, που κατήγγειλε σε έκθεσή του τον περασμένο Απρίλιο «αυξανόμενες online εκστρατείες σεξιστικής παραπληροφόρησης» με κύριο στόχο «γυναίκες δημοσιογράφους, πολιτικούς, ακτιβίστριες για την ισότητα των φύλων».

Όπως, είναι αναμενόμενο η εκδήλωση αυτή, τράβηξε το ενδιαφέρον των μέσων, σχετικά με το αν θα παρευρεθούν ο πρίγκιπας Χάρι και η Mέγκαν Μάρκλ.

Η Γουάτσον και οι συμπρωταγωνιστές της, μίλησαν για τους ρόλους τους στην ειδική εκπομπή του HBO Max «Harry Potter: Return to Hogwarts».

Σε ένα ξεχωριστό επεισόδιο οι πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας Χάρι Πότερ συναντιούνται ξανά την Πρωτοχρονιά. Οι άλλοτε μικροί ηθοποιοί, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, θα συζητήσουν, θα θυμηθούν και θα συγκινηθούν αναπολώντας όλα όσα έζησαν.

Σελίδα 1 από 93
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline