Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022  15:07:05

Το διάσημο «Σκαθάρι» πέρασε την ημέρα των γενεθλίων του στο ελληνικό νησί, με την οικογένειά του.

Το κινηματογραφικό φεστιβάλ της Ελβετικής πόλης βραβεύει τον σκηνοθέτη του «Ζ» και του «Αγνοούμενου» για το σύνολο της δουλειάς του στο σινεμά.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ο πιο ακριβός παίκτης στον κόσμο σύμφωνα με το διεθνές παρατηρητήριο του ποδοσφαίρου. Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ο πιο ακριβός παίκτης στον κόσμο σύμφωνα με το διεθνές παρατηρητήριο του ποδοσφαίρου.

Χαμός επικρατεί το τελευταίο 24ωρο με την είδηση, που θέλει την Σακίρα και τον Πικέ να χωρίζουν, εξαιτίας απιστίας του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

Το δικαστήριο επιδίκασε συνολική αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων στον σταρ του Χόλυγουντ.

Διαβάστε ποια φαγητά προτιμούν οι ντελιβεράδες να τσιμπάνε λίγο πριν τα παραδώσουν στους πελάτες.

Ο Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται να παίζει μία από τις τελευταίες του μεγάλες ζαριές. Ο Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται να παίζει μία από τις τελευταίες του μεγάλες ζαριές.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει εμπνεύσει συγγραφείς, καλλιτέχνες και δημιουργούς κινηματογραφικών και τηλεοπτικών πρότζεκτ. Πώς την παρουσιάζουν και γιατί εξακολουθεί να παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα θέματα προς εξερεύνηση στην ποπ κουλτούρα.

Τον Ιούνιο θα βιώσουμε την επική ολοκλήρωση της εποχής του Jurassic, καθώς δυο γενιές συναντιούνται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη και κλείνει ένας κύκλος 30 ετών.

Σελίδα 1 από 98
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline