Σάββατο 25 Ιουνίου 2022  04:19:18

NonPaperNews

NonPaperNews

Είτε διευθύνει μια ορχήστρα με επαγγελματίες μουσικούς σε μια κατάμεστη συναυλία, είτε απλά μια παρέα παιδιών σε ένα ταπεινό ταβερνάκι, ο Σταύρος Ξαρχάκος δείχνει το ίδιο πάθος για τη μουσική και τον ίδιο σεβασμό σε αυτούς που έχουν την τύχη να μάθουν από αυτόν.

Η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού, Μαρία Θεοδωρίδου, μίλησε για τη σύσταση για την τέταρτη δόση λέγοντας ότι η χθεσινή ανακοίνωση δεν αφορά τον γενικό πληθυσμό.

Μεγάλες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλες τις αμερικανικές πόλεις. Είναι μια στενάχωρη ημέρα για τη χώρα μας τόνισε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Ντροπή για την Ευρώπη η σιωπή για την στρατιωτικοποίηση νησιών». Κατηγορίες Τσαβούσογλου κατά ΝΑΤΟ με αναφορές στην Ελλάδα για την παλαιά -και δικαιωμένη- στάση της απέναντι στη Μακεδονία των Σκοπίων.

Γραφική και ασύδοτη για τουρίστες, αφόρητη για κατοίκους. Η Πλάκα υποβαθμίζεται από την ηχορρύπανση, την κατάληψη των κοινόχρηστων χώρων και τον υπερτουρισμό,

Σελίδα 1 από 2537
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline