Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023  18:56:12

NonPaperNews

NonPaperNews

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα σε άρθρο του γαλλικού περιοδικού Le Point.

Στο κέντρο της περιοχής ξεχωρίζει το δάσος τραχείας πεύκης, ενώ η πανίδα της περιοχής περιλαμβάνει ενδημικά και σπάνια είδη.

Στην πρόθεση του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη να αγοράσει και άλλα λιμάνια εκτός της Θεσσαλονίκης θέλοντας να επεκτείνει την επιρροή του αναφέρεται η οικονομική εφημερίδα του Ντίσελντορφ Handelsblatt και σημειώνει:

«Εμείς, ως κοινωνία, μας αρέσει να δουλεύουμε ως τα 67, είναι ωραίο, είναι μέρος της ζωής μας», δήλωσε ο γαλάζιος βουλευτής στον ΣΚΑΪ.

«Το να πιστεύει κανείς πως ο Δαβίδ μπορεί να είναι πορνογραφικό θέαμα, σημαίνει πραγματικά πως δεν κατανοεί το περιεχόμενο της Βίβλου, δεν κατανοεί τον δυτικό πολιτισμό και ούτε την αναγεννησιακή τέχνη».

Η Νίκη Κεραμέως θα παραμείνει στη θέση της, ακόμα και αν χρειαστεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας υπηρεσιακή κυβέρνηση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαπραγματεύονταν την αμοιβή τους ανάλογα με τους νεκρούς που θα είχε η τρομοκρατική επίθεση που θα εξαπέλυαν σε ισραηλινό εστιατόριο και σε μια περιοχή με εύγλεκτες παλαιές κατασκευές.

Με ελάχιστη μείωση οι τιμές των καυσίμων έως τώρα παρά την αισθητή (πάνω από 12-15%) πτώση εδώ και τρεις εβδομάδες. ενώ επί τρεις συνεχείς εβδομάδες δεν έχει γίνει καμία ανάλογη μείωση στη βενζίνη και το πετρέλαιο.

Σελίδα 1 από 2819
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline