Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022  23:53:44

NonPaperNews

NonPaperNews

Την ανησυχία της «μήπως γίνει κάτι παραμονές των τουρκικών εκλογών», που τοποθετούνται περί τον Απρίλιο, εξέφρασε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, προσθέτοντας πως «πως ο Ταγίπ Ερντογάν είναι στη γωνία και ότι φοβάται τους ηγέτες που είναι στριμωγμένοι».

Τον παλαίμαχο μποξέρ, τεραστίων διαστάσεων, Νικολάι Βάλουεφ διάλεξε ο Βλαντιμίρ Πούτιν για τον ρωσικό στρατό.

Η διακεκριμένη καθηγήτρια του Μπέρκλεϊ Χριστίνα Φίλιου μίλησε στην «Κ» για το νέο πρόγραμμα υποτροφιών «Νίκος Καζαντζάκης», που αναβαθμίζει το ενδιαφέρον για τη νεώτερη ελληνική λογοτεχνία και πνευματική ζωή.

Σε δοκιμασία επίσης και οι πολιτικές της Κυβέρνησης στα προβλήματα αυτά. Ακριβαίνει κι άλλο το καλάθι του σούπερ μάρκετ: «Εκτοξεύονται» τυροκομικά και αναψυκτικά - Οι αυξήσεις ανά κατηγορία.

Με ιδιαίτερη δραστηριότητα στο Διαδίκτυο με πολλές καθημερινές αναρτήσεις και σχόλια πολεμικής , χωρίς συγκεκριμένες οργανωτικές πρωτοβουλίες μαζικοποίησης, έστω σε επίπεδο πρώην βουλευτών και στελεχών.

Με γρήγορα ανακλαστικά η Κυβέρνηση και το υπουργείο Εξωτερικών. Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Λιβύης, το κοινοβούλιο της χώρας ανακοίνωσε πως δεν αναγνωρίζει την συμφωνία με την Άγκυρα, που συνεφώνησε με ην Τουρκία η Κυβέρνηση στην Τρίπολη, με την οποία βρίσκεται σε αντιπαλότητα.

Οι πολωνικές αξιώσεις για τα εγκλήματα των ναζί κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχονται σε 1,3 τρισ. ευρώ. Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών απέρριψε σήμερα το αίτημα της πολωνικής κυβέρνησης για την καταβολή αποζημίωσης για τα εγκλήματα των ναζί κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η πανδημία επιδείνωσε την ήδη δύσκολη κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία με τις διαρκείς αναβολές, πλην από τις επείγουσες περιπτώσεις και λόγω συσσωρευμένων ελλείψεων νοσηλευτών και αναισθησιολόγων, που κρατούν κλειστές πολλές χειρουργικές αίθουσες.

Σελίδα 1 από 2639
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline