Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  20:31:37

Αποτρόπαιες αιμομιξίες στην Πάτρα. Με άρρωστα συμπλέγματα πατέρα, μητέρας, γιού και δύο θυγατέρων. Πρωτοφανείς ποινές 123 χρόνων στον πατέρα και 103 χρόνων στη μητέρα. Κύριο

Αισχρά όργια, τα οποία αναγκάστηκε να καταγγείλει τον περασμένο Μάιο η μία κόρη και ένας γείτονας στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και την Αστυνομία.

 

Ποινή φυλάκισης 123 χρόνων στον πατέρα και 103 στη μητέρα επέβαλε την Τρίτη το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου στους δύο γονείς από τη Λεύκα, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εξανάγκαζαν σε όργια τα παιδιά τους, στα οποία συμμετείχαν και αυτοί.

Επιπλέον, τόσο για τον πατέρα, όσο και για την μητέρα, η εκτιτέα ποινή ορίστηκε στα 25 χρόνια. Επίσης, το δικαστήριο αποφάσισε την 10ετή στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων.

Το ζευγάρι ήταν προφυλακισμένο από τον Μάιο του 2013 και η υπόθεση είχε προκαλέσει πανελλήνια αίσθηση όταν αποκαλύφθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ήρθε στο φως, όταν το ένα από τα δύο κορίτσια μίλησε σε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο και ενημέρωσε την Εισαγγελέα ανηλίκων.

Ο 50χρονος πατέρας έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών ενώ έβαζε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τον γιο του να βιάζει τη μητέρα του μπροστά του ώστε να τον βλέπει.

Ο ανήλικος γιος του ζευγαριού ερχόταν σε ερωτική επαφή με τη μητέρα του, καθ' υπόδειξη του πατέρα του, ενώ εκείνη το... δεχόταν, μην μπορώντας, όπως υποστηρίζει, να κάνει αλλιώς, γιατί φοβόταν τον άνδρα της, ο οποίος έβγαινε εκτός εαυτού, όταν έπινε.

Όταν όμως οι αστυνομικοί την πίεσαν φέρεται να τους είπε: «ήθελα να κάνω άνδρα τον γιο μου και για αυτό έκανα ό,τι έκανα».

Η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών, καθώς τα παιδιά είναι ανήλικα.

Πηγή: patrastimes

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline