Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022  22:11:32

«Η γεφύρωση του χάσματος απαιτεί περισσότερα από έργα ματαιοδοξίας δισεκατομμυριούχων ή αποσπασματικές φιλανθρωπικές χειρονομίες».

Με αφορμή την ανακοίνωση της συμφωνίας για τη σύσταση του Co-Lab στη Ρόδο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι «αναμένουμε φέτος μια πολύ καλή τουριστική σεζόν από την έναρξή της», με τον κ. Joussen να τονίζει ότι αναμένει τον διπλασιασμό των αφίξεων από την πλευρά του Ομίλου TUI το 2022 σε σύγκριση με το περασμένο έτος.

Το νέο κύμα ανατιμήσεων σε βασικά καταναλωτικά αγαθά, εκτός από το γάλα, τα τυροκομικά, τα λάδια, τα κρέατα κ.ά., που συνθέτουν το μέσο καλάθι, χτυπάει χωρίς έλεος και τα ζυμαρικά και όχι μόνο στην ελληνική αγορά.

Το ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τελετή παραλαβής των Rafale. Την απαλλαγή από κάθε φόρο των πτητικών και καταδυτικών επιδομάτων για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τελετή παραλαβής των μαχητικών Rafale στην Τανάγρα.

Tτλοι τέλους για την εισφορά αλληλεγγύης από το 2023 και μπόνους στο Δημόσιο. Σε πιλοτική εφαρμογή θα τεθεί από φέτος ένα bonus system στο Δημόσιο, προκειμένου να δίδονται κίνητρα σε συγκεκριμένους τομείς του Δημοσίου τομέα. Η στοχοθεσία θα είναι ετήσια, η χρονιά μεγάλης εφαρμογής θα είναι ο προϋπολογισμός του 2023 και σε ευρύτερη μορφή το 2024.

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα σημερινό δημοσίευμα της κυριακάτικης Mail προκαλώντας σάλο και έντονες αντιδράσεις, Τη χρηματοδότηση στην κρατική τηλεόραση του BBC σκοπεύει να περικόψει η βρετανική κυβέρνηση μέσα από το πάγωμα του ειδικού τέλους που καταβάλουν οι Βρετανοί πολίτες, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυριακάτικης Mail. Το δημοσίευμα ήδη προκάλεσε αντιδράσεις.

Ανένδοτοι παραμένουν οι ανεμβολίαστοι πολίτες άνω των 60 ετών, οι οποίοι από την ερχόμενη Δευτέρα θα χρεώνονται το πρόστιμο των 100 ευρώ.

«Από σήμερα, όπως είχαμε δεσμευτεί, όλοι οι νέοι μας 15-29 ετών απαλλάσσονται πλήρως από τα τέλη κινητής τηλεφωνίας» υπενθύμισε ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του στο Twitter - Οι οδηγίες για την υποβολή αίτησης.

Πολυτελή ξενοδοχεία, διάσημες βίλες, οικόπεδα - φιλέτα και εγκαταστάσεις παραγωγής βγαίνουν σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό.

Επιβαρύνσεις σε όσους αυξήθηκαν οι αντικειμενικές τιμές των ακινήτων τους – Το σχέδιο με τις αλλαγές. 

Σελίδα 1 από 209
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline