Τετάρτη 29 Μαϊου 2024  02:28:39

Σε επιβολή προστίμου προς το υπουργείο Εσωτερικών ύψους 400 χιλιάδων ευρώ και κατά της ευρωβουλευτή της ΝΔ Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου ύψους 40 χιλιάδων ευρώ προχώρησε η Αρχή προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για την υπόθεση των emails.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας κλείνοντας τη συνεδρίαση αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και των φαινομένων αισχροκέρδειας.

Οι τιμές θα είναι χαμηλότερες από ό,τι περιμέναμε, δήλωσε ο CEO της Ryanair Μάικλ Ο' Λίρι. Χαμηλότεροι από ό, τι προβλεπόταν θα είναι οι ναύλοι της Ryanair το καλοκαίρι, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Έως το τέλος Ιουνίου ιδιώτες εκτιμητές πρέπει να παραδώσουν το πόρισμά τους στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.

Για την ενίσχυση του Πολεμικού Ναυτικού, ο κ. Δένδιας υπογράμμισε ότι ως προς τα αμερικανικά πλοία παράκτιων επιχειρήσεων LCS «θέλουμε τα συγκεκριμένα που έχουν θεραπεύσει τα παιδικά τους προβλήματα και εάν δεν μας παραχωρηθούν δωρεάν –επαναλαμβάνω δωρεάν– οι LCS, οι οποίες θα έχουν θεραπεύσει τα προβλήματά τους, βεβαίως έχουμε δεύτερη και τρίτη λύση».

Για επώνυμες καταγγελίες μέσω του appodixi, που καταλήγουν σε πρόστιμα - Ο φοροελεγκτικός μηχανισμός έχει προχωρήσει στον έλεγχο σημαντικών περιπτώσεων καταγγελιών, ενώ ήδη έχουν επιβληθεί και τα σχετικά πρόστιμα.

Ολοένα και περισσότεροι είναι οι οδηγοί που αντιλαμβάνονται τα... φλας από τις νέες κάμερες σε λεωφορειόδρομους στους δρόμους της Αθήνας.

Τι δείχνουν τα στοιχεία από τις πρώτες εκκαθαρίσεις - Στις δηλώσεις του 2023, ένας στους δύο δήλωσε μέχρι €10.000 - Η παγίδα των τεκμηρίων.

Καθώς μεγεθύνεται το πρόβλημα της έλλειψης πολλών εργαζόμενων για τις σκληρές δουλειές του καλοκαιριού σε εστίαση και ξενοδοχεία, αυτό αποκτά χρόνια χαρακτηριστικά.

Σελίδα 1 από 242
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline