Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023  20:21:16

Μια ψυχοθεραπεύτρια εξηγεί πώς τα αρωματικά κεριά μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα μειώνοντας το στρες και βελτιώνοντας τη διάθεση.

Ανάρπαστα τα στικάκια νικοτίνης στους νέους που πωλούνται στα περίπτερα. Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη πως τρεις μαθητές Γυμνασίου στην Κρήτη λιποθύμησαν από στικ νικοτίνης, μια μητέρα από τη Βέροια αποκαλύπτει στο Live News πως αυτή η επικίνδυνη «μόδα» έκανε την εμφάνιση της και στο σχολείο των παιδιών της.

Η γήρανση συνδέεται με πολυάριθμα προβλήματα υγείας και πολλές δυσλειτουργίες των συμπεριφορών μας. Ένα από αυτά είναι και ο κακός ύπνος, ο οποίος μπορεί να συμβάλει με τη σειρά του σε πολλά προβλήματα, χειροτερεύοντας την ποιότητα ζωής των ανθρώπων καθώς μεγαλώνουν.

Το κύκνειο άσμα του Επίτιμου Διευθυντή του Ευγενιδείου Πλανηταρίου Διονύση Σιμόπουλου έκανε πρεμιέρα στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Η λειτουργία της επιτροπής είναι αμισθί - Η κυβέρνηση θα ασχοληθεί ενεργά με τις μεγάλες προκλήσεις που αφορούν στην Τεχνητή Νοημοσύνη, τονίζει ο πρωθυπουργός.

«Μη φοβάσαι, θα τα καταφέρεις, υπάρχει φως μετά το σκοτάδι». Μια προσωπική ιστορία ελπίδας που αφορά πολλούς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.

Το τυποποιημένο ποσοστό θανάτου της ΕΕ για ψυχικές διαταραχές και διαταραχές συμπεριφοράς ήταν 39,1 θάνατοι ανά 100.000 άτομα το 2020.

Για άτομα, ηλικίας άνω των 65 ετών,ι είναι σημαντικό, είναι εάν και εφόσον βγουν θετικοί στον κοροναϊό, «αμέσως να αναζητήσουν θεραπεία από τον γιατρό τους.

Το κλείσιμο 7 μονάδων του οργανισμού έχει φέρει αναστάτωση με εξαρτημένους και εργαζόμενους να αντιδρούν στο σχέδιο της διοίκησης του ΟΚΑΝΑ.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας, το αντιγριπικό εμβόλιο πρέπει να χορηγείται έγκαιρα, καθώς απαιτούνται περίπου δύο εβδομάδες για την επίτευξη ανοσολογικής απάντησης.

Σελίδα 1 από 83
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline