Κυριακή 23 Ιουνίου 2024  17:13:45

NonPaperNews

NonPaperNews

Ως ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που έχουν γίνει για την έναρξη της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, αντιμετωπίζει ο Χάρης Δούκας την έγκριση της πρότασης χρηματοδότησης που υπέβαλε ο Δήμος Αθηναίων στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 22 – 24 Ιουνίου φτάνουν στο 75 με 80%.

Mε το υποκριτικό σύνθημα "Επιμονή – Πρόοδος – Ευημερία" το Thessaloniki EuroPride 2024 υποδέχεται τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Πού επιλέγουν να ταξιδέψουνοι Ελληνες με πτήσεις της AEGEAN το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος - Οι πιο περιζήτητοι προορισμοί.

Mετά την πανελλήνια κατακραυγή, τις άπειρες καταγγελίες διαμαρτυρίες επιβατών, Ελλήνων και ξένων,το υπουργείο Ναυτιλίας (απόλυτα παθητικός θεατής της αισχροκέρδειας) ανακοίνωσε τελικά ότι επέβαλε πρόστιμα σε εταιρείες για τη μη γνωστοποίηση αλλαγής των τιμών στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Το υπουργείο Οικονομικών αλλά και οι τοπικές αρχές θεωρούν την αποτυχία των εκβιασμών του επιχειρηματία, με τις κάθε είδους αυθαιρεσίες, αποτελεί καθαρό παράδειγμα για την επιβολή της νομιμότητας.

Σελίδα 1 από 2285
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline