Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022  01:23:41

NonPaperNews

NonPaperNews

Σε κρυφές αυξήσεις προχώρησαν πολλές εταιρείες οι οποίες, την ώρα που τα νοικοκυριά αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες τόσο με τις τιμές στην ενέργεια όσο και στα ράφια των σουπερμάρκετ, αποφάσισαν να μειώσουν τις συσκευασίες τους, προκειμένου να διατηρήσουν τις ίδιες τιμές, αλλά να μην έχουν «χασούρα».

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία αφορά τις λεγόμενες οικιστικές πυκνώσεις που βρίσκονται μέσα σε εκτάσεις δασικού χαρακτήρα, θα παραμείνει ανοιχτή έως την 31η Δεκεμβρίου 2022.

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων χθες, μέσα σε συνθήκες μιας ευαισθητοποίησης απέναντι τους. Ευκαιρία για μια ανάγνωση: Τι λέει η Διεθνής Διακήρυξη για τα δικαιώματά τους.

Τα ουκρανικά στρατεύματα έχουν ανακαταλάβει πολλά εδάφη στις περιοχές που ανακοίνωσε η Ρωσία ότι προσάρτησε. Oι δυνάμεις του Κιέβου προελαύνουν κοντά στην πόλη Χερσώνα, εδραιώνοντας παράλληλα τα κέρδη εναντίον των ρωσικών δυνάμεων στα ανατολικά.

Στο τέλος θα διαπραγματεύονται με τον κ. Αυτιά για τους συνταξιούχους και όχι με εσάς. Οι συνταξιούχοι πρέπει να έχουν φωνή, να διεκδικούν, να διαφωνούν, όπως γινόταν και με εμάς, αλλά αυτή είναι η δημοκρατία.

Την ανησυχία της «μήπως γίνει κάτι παραμονές των τουρκικών εκλογών», που τοποθετούνται περί τον Απρίλιο, εξέφρασε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, προσθέτοντας πως «πως ο Ταγίπ Ερντογάν είναι στη γωνία και ότι φοβάται τους ηγέτες που είναι στριμωγμένοι».

Τον παλαίμαχο μποξέρ, τεραστίων διαστάσεων, Νικολάι Βάλουεφ διάλεξε ο Βλαντιμίρ Πούτιν για τον ρωσικό στρατό.

Σελίδα 1 από 2639
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline