Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024  01:21:50

NonPaperNews

NonPaperNews

Η Καναδή Jessica Macaulay αγωνίστηκε στον ημιτελικό των καταδύσεων ύψους 20 μέτρων κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υδάτινων Πόρων 2024 στη Ντόχα του Κατάρ. 

Η αστυνομία στα ίχνη δραστών από διάφορες ομάδες, αλλά χωρίς να έχει βάλει ακόμα χέρι στις διάφορες αντιπροσωπείες και μάντρες μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Να απαντηθεί κάθε καταγγελία των συγγενών των θυμάτων. Όσα αναφέρει σε νέα παραγγελία της η Εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Γιατί, προβληματίζει η περίπλοκη, ανορθολογική, ,άναρχη, επιφανειακή και επιπόλαιη τελικά συμπεριφορά όλων, στο ανώτατο όργανο πολιτικής ενός σύγχρονου κόμματος εξουσίας και μάλιστα μετά πολλές ήττες και πτώσεις στις δημοσκοπήσεις.

Δίνει τη δική του ερμηνεία, αρκετά ηγετική και μονόπλευρη, στις τελικές διαδικασίες και τις αλλαγές, που πρέπει να γίνουν στο Κόμμα, χωρίς να ομιλεί ακόμα για συλλογικές διαδικασίες και δράσεις.

Δεν του βγήκε η τακτική του «μεγάλου σιωπηλού» και του αποστασιοποιημένου Ηγεμόνα της παράταξης Κώστα Καραμανλή, μετά το 2009, και για κάποια χρόνια-πολύ ισχυρού στον κομματικό μηχανισμό.

«Η μόνη τιμωρία όσων φταίνε είναι μπουν στη θέση μας. Όχι αυτών που έφυγαν. Αλλά στη θέση όσων έμειναν» λέει η μητέρα του Γεράσιμου, του μοναδικού επιζώντα που ήταν στην πρώτο βαγόνι.

Σελίδα 1 από 2715
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline