Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024  02:15:29

NonPaperNews

NonPaperNews

Διαπιστώθηκαν συνθήκες κάτω από το αποδεκτό επίπεδο διαβίωσης, με ελλείψεις στη διατροφή, κακή καθαριότητα των χώρων και ανύπαρκτη κίνηση και φυσιοθεραπεία των ηλικιωμένων.

Δέκα, άτομα με βαρύ μητρώο, έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας Τέσσερις τρόφιμοι φυλακών και πέντε που έχουν προσαχθεί, για πιθανή εμπλοκή σε βομβιστικές επιθέσεις, μεταξύ των οποίων και πρόσφατη επίθεση κατά τράπεζας στα Πετράλωνα.

Το Κρεμλίνο προειδοποίησε με έμφαση ότι θα είναι αναπόφευκτη η σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ, αν χώρες μέλη της Συμμαχίας στείλουν στρατεύματα να πολεμήσουν στην Ουκρανία.

Η Καναδή Jessica Macaulay αγωνίστηκε στον ημιτελικό των καταδύσεων ύψους 20 μέτρων κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υδάτινων Πόρων 2024 στη Ντόχα του Κατάρ. 

Η αστυνομία στα ίχνη δραστών από διάφορες ομάδες, αλλά χωρίς να έχει βάλει ακόμα χέρι στις διάφορες αντιπροσωπείες και μάντρες μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Να απαντηθεί κάθε καταγγελία των συγγενών των θυμάτων. Όσα αναφέρει σε νέα παραγγελία της η Εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Σελίδα 1 από 2716
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline