Δευτέρα 29 Απριλίου 2024  02:47:42

NonPaperNews

NonPaperNews

Προσφυγές κατά της μετατροπής ολόκληρων κτιρίων στην Πλάκα σε Airbnb κατέθεσε τον περασμένο Νοέμβριο η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού.

Μετά την Μύκονο και την Σαντορίνη (σύντομα και την Πάρο), που γνώρισαν και αυτές τον κερδοσκοπικό και χυδαίο τουρισμό-όπως συμβαίνει παντού διεθνώς δεκαετίες τώρα-και κατά συνέπεια τον εκφυλισμό, την ακρίβεια, το χαμηλό επίπεδο των διακοπών και ψυχαγωγίας η σειρά της Πλάκας.

Η γειτονιά μας κρύβει πάντοτε εκπλήξεις, εδώ και αιώνες... Η πιo πρόσφατη έκπληξη ήλθε το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο πρόεδρος Ερντογάν επιτέθηκε στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ και ακύρωσε την επικείμενη επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον.

Δεν γνωρίζω τον Νίκο Κυρπίδη, ξέρω όμως πως πρόκειται για κορυφαίο επιστήμονα με μεγάλη διεθνή αναγνώριση.

Θα καθορίζονται δείκτες μέτρησης απόδοσης και οι προϊστάμενοι θα προτείνουν τους δικαιούχους για πριν ανάμεσα σε 400.000 υπαλλήλους - Το 40% του ποσού της ανταμοιβής θα κατανέμεται ισομερώς σε εργαζομένους και το 60% ανάλογα με την προσφορά του καθενός.

Η Γαλλία, η οποία διαθέτει περίπου 300 πυρηνικές κεφαλές, είναι η μόνη πυρηνική δύναμη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σελίδα 1 από 2780
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline