Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022  11:41:10

NonPaperNews

NonPaperNews

Η Ιταλία απέκτησε φέτος ακροδεξιά πρωθυπουργό, η Σουηδία σχημάτισε για πρώτη φορά κυβέρνηση με στήριξη ακροδεξιών λαϊκιστών. Και οι πρώτες τριβές στην ΕΕ με φόντο το προσφυγικό.

Η ικανότητα ηγεσίας και το σθένος που έχει επιδείξει στις απαιτήσεις των Ρώσων τον ανέδειξε ως «Άνθρωπο της Χρονιάς» από τους Financial Times.

Την κατάργηση της Βουλής των Λόρδων επιδιώκει το Εργατικό Κόμμα της Βρετανίας, και τη δημιουργία ενός μικρότερου, εκλεγμένου σώματος, που θα εκπροσωπεί τις περιφέρειες, αλλά και τα έθνη που συνιστούν το Ηνωμένο Βασίλειο.

Χριστούγεννα σημαίνει δέντρο, στολίδια αλλά φυσικά και φωτάκια, πολλά και λαμπερά να αναβοσβήνουν. Αν κάτι αρέσει σε πολλούς αυτές τις μέρες είναι η στιγμή που θα βγάλουν από την αποθήκη τα χριστουγεννιάτικα και θα στολίσουν τα πάντα.

Παράλληλα κατά τους επόμενους μήνες η Κυβέρνηση εξετάζει την χορήγηση νέου επιδόματος πριν τις εκλογές σε ειδικές κοινωνικές κατηγορίες χαμηλόμισθων, μικροσυνταξιούχων και ανέργων και ΑΜΕΑ.

Ο πολυθρύλητος Φράνσις Άλμπερτ Σινάτρα ήταν Αμερικανός τραγουδιστής, ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης, με κορυφαίες σχέσεις από τον Λευκό Οίκο και το Χόλυγουντ έως την αμερικανική Μαφία.

Βέβαιες πλέον οι πρώτες εκλογές το αργότερο αρχές Απριλίου. Βορίδης στην ΕΡΤ: «Στις πρώτες εκλογές πιθανολογώ σφοδρώς ότι δεν θα υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση και θα πρέπει να πάμε σε δεύτερες».

Σελίδα 1 από 2708
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline